ΑρχικήgamingΕπιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1

Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1

Η Konami ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1, αναφέροντας ότι έχουν προγραμματιστεί ενημερώσεις για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε θεμάτων μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1

Η Konami παρείχε στο IGN μια λίστα με τα παρακάτω θέματα, τα οποία θα αναλυθούν ανάλογα με τη σχέση τους με τα παιχνίδια της συλλογής.

Δείτε περισσότερα: Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου

Ας ξεκινήσουμε με το επιπρόσθετο περιεχόμενο για τα παιχνίδια Metal Gear και Snake’s Revenge στο NES. Στα bonus videos, οι υπότιτλοι σε ορισμένα σημεία δεν συγχρονίζονται με τον ήχο. Η Konami ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια ενημέρωση, που θα διορθώσει το πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Επιπλέον, σχεδιάζεται μια ενημέρωση μετά την κυκλοφορία, η οποία θα προσθέσει νέες οπτικές επιλογές στα παιχνίδια, όπως ένα φίλτρο σάρωσης CRT και τη δυνατότητα αλλαγής της αναλογίας διαστάσεων των γραφικών.

Στις εκδόσεις MSX2 των Metal Gear και Metal Gear 2, μελλοντική ενημέρωση, θα προσθέσει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ λειτουργίας παραθύρου και πλήρους οθόνης από το μενού επιλογών στην οθόνη τίτλου.

Στα παιχνίδια Metal Gear Solid 1, 2 και 3, πρόκειται να γίνουν διορθώσεις σφαλμάτων. Ειδικά στο MGS 2, η Konami προειδοποίησε, ότι κάποιες σκηνές μπορεί να επιβραδυνθούν, γεγονός που προκαλεί ανησυχία. Έχει προγραμματιστεί μια ενημέρωση για να μειωθεί η φόρτιση της επεξεργασίας.

Υπάρχει επίσης μια μικρή καθυστέρηση στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα για ένα συγκεκριμένο οπτικό εφέ. Ένα patch έχει δημιουργηθεί για να διορθώσει αυτήν την καθυστέρηση, ώστε να ταιριάζει με το αρχικό παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή. Τέλος, έχει σχεδιαστεί η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ λειτουργίας παραθύρου και πλήρους οθόνης από το μενού επιλογών στην οθόνη τίτλου για μελλοντική αναβάθμιση.

Συγκεκριμένα, στο MGS3 υπάρχουν τυπογραφικά λάθη στους υπότιτλους των αρχικών εκδόσεων ΕΕ για την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία (EFIGS). Επιπλέον, ο χρόνος ενεργοποίησης μιας σκηνής και η μουσική υπόκρουση σε μια συγκεκριμένη σκηνή διαφέρουν ελαφρώς από το αρχικό παιχνίδι. Έχει προγραμματιστεί μια αναβάθμιση για τη διόρθωση όλων αυτών, μαζί με, ναι, μπορείτε να το μαντέψετε, τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στη λειτουργία παραθύρου και τη λειτουργία πλήρους οθόνης.

Metal Gear Solid: Master CollectionVol.1

Δείτε περισσότερα: Metal Gear Online 2 PC: Επαναφέρει το Survival Mode

Ανακοινώθηκε μαζί με το Metal Gear Solid 3 Remake, η Master Collection Vol. 1 θα κυκλοφορήσει αύριο, στις 24 Οκτωβρίου, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X και S, Nintendo Switch και PC. Λάβετε υπόψη ότι οι παίκτες σε υπολογιστές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν χειριστήριο για να παίξουν το Metal Gear Solid 1 (το παιχνίδι δεν υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι). Επίσης, η συλλογή έχει λάβει κριτική για τον περιορισμό των 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Metal Gear Solid 1.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS