ΑρχικήgamingMetal Gear Collection: Τρέχει από ο,τι φαίνεται σε 720p

Metal Gear Collection: Τρέχει από ο,τι φαίνεται σε 720p

Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1

Οι πρώτες προεπισκοπήσεις για το Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 είναι έτοιμες και φαίνεται ότι, τουλάχιστον σε ορισμένες πλατφόρμες, τα παιχνίδια τρέχουν σε 720p, όχι σε 1080p, και σίγουρα όχι σε 4K.

Δείτε επίσης: Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με μια προεπισκόπηση από το Nintendo Life, αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι μεταφορές των MGS2 και 3 στη συλλογή βασίζονται σε HD εκδόσεις από το 2012. Στην πραγματικότητα, η προεπισκόπηση σημειώνει ότι οι οθόνες τίτλων των παιχνιδιών εξακολουθούν να αναγράφουν HD Edition και ένα υδατογράφημα πνευματικών δικαιωμάτων του 2012 εξακολουθεί να είναι ορατό. Η έκδοση του πρώτου Metal Gear Solid είναι προφανώς μια απλή μεταφορά της έκδοσης για το PlayStation: ανάλυση, αναλογία διαστάσεων, ρυθμός καρέ και όλα αυτά. Μια προεπισκόπηση από το IGN σημειώνει ότι η μεταφορά περιλαμβάνει επίσης ένα σωρό επιπλέον καλούδια, όπως τα ξεχωριστά δημοσιευμένα VR Missions και Metal Gear Solid Integral.

Επιπλέον, τα MGS2 και 3 τρέχουν στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Nintendo Switch, αν και η Konami δήλωσε ότι θα τρέχουν στα 60fps σε όλες τις άλλες πλατφόρμες. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αρχικές HD μεταφορές, οι οποίες έτρεχαν στα 60 καρέ τόσο στο Xbox 360 όσο και στο PS3. Όπως επεσήμανε το μέλος του Digital Foundry, John Linneman, στο X, το MGS2 σχεδιάστηκε αρχικά για να τρέχει στα 60fps. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στις προεπισκοπήσεις δόθηκε αποκλειστικά η έκδοση του Nintendo Switch, οπότε είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν οι εκδόσεις PS5, PC και Xbox Series X|S θα περιλαμβάνουν επιπλέον διορθώσεις ή βελτιώσεις.

Πρόταση: Metal Gear Online 2 PC: Επαναφέρει το Survival Mode

Το υλικό που δόθηκε στη συνέχεια από την Konami φέρεται να είναι σε 1080p και 60fps, οπότε είναι πιθανό κάποια έκδοση του παιχνιδιού -όπως αυτή για PC- να μην έχει ανώτατο όριο τα 720p.

Το Metal Gear Solid Master Collection κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου για Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφορεί το μαγικό FPS Immortals of Aveum

πηγή πληροφοριών:gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS