ΑρχικήUpdatesΤο One UI 6.1 προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες AI

Το One UI 6.1 προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες AI

Το One UI 6.1 προσφέρει πληθώρα νέων δυνατοτήτων, καθώς και εξελιγμένο φωνητικό βοηθό AI για ακόμα καλύτερη απόδοση και αυξημένη λειτουργικότητα.

One UI 6.1 AI

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Samsung μίλησε για τον επεξεργαστή Exynos 2400, ο οποίος παρέχει αύξηση της απόδοσης της τεχνητής νοημοσύνης κατά 1470%. Αυτή η επεξεργαστική μονάδα θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο Galaxy S24 και φαίνεται ότι η εταιρεία στοχεύει να αξιοποιήσει πλήρως αυτές τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας πολλά νέα χαρακτηριστικά με την επερχόμενη έκδοση του λογισμικού της: One UI 6.1.

Μία ενημέρωση UI 6.1 θα μπορούσε να φέρει πολλές δυνατότητες AI και Generative AI

Αναφέρεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι το επίκεντρο της ενημέρωσης του One UI 6.1. Ο αξιόπιστος tipster Ice Universe αποκάλυψε ότι το One UI 6.1 θα φέρει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών με τεχνητή νοημοσύνη και θα αποτελέσει την πιο σημαντική ενημέρωση τεχνητής νοημοσύνης στην ιστορία της Samsung. Επιπλέον, ο tipster υποστήριξε ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα μπορούσε να παρουσιάσει έναν ισχυρό, προηγμένο ψηφιακό φωνητικό βοηθό AI που θα υπερβαίνει το Bixby σε ικανότητες.

Δείτε ακόμη: One UI 6 beta: Η Samsung το φέρνει σε ένα από τα πιο οικονομικά κινητά της

Υποστηρίζεται ότι το Galaxy S24 θα επικεντρωθεί σε λειτουργίες που χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και η Samsung μπορεί ακόμη και να παρουσιάσει το Galaxy S24 ως ένα τηλέφωνο με ενσωματωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη. Αναφορικά με την Generative AI και τις ενσωματωμένες δυνατότητες κειμένου προς εικόνα στο Exynos 2400, είναι πιθανό να δούμε πολλές δυνατότητες Generative AI στη σειρά Galaxy S24.

One UI 6.1 AI

Παρότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι επίσημες, όλα δείχνουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί τον πυρήνα των συζητήσεων για το Galaxy S24 και το One UI 6.1. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του επόμενου έτους. Μετά την κυκλοφορία του Galaxy S24, αναμένεται η ενημέρωση One UI 6.1 να είναι διαθέσιμη για όλα τα συμβατά smartphone και tablet της σειράς Galaxy.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS