ΑρχικήinetiPhone 15 Pro: Το Resident Evil Village φαίνεται πραγματικά πολύ καλό

iPhone 15 Pro: Το Resident Evil Village φαίνεται πραγματικά πολύ καλό

iPhone 15 Pro: Το Resident Evil Village φαίνεται πραγματικά πολύ καλό

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο IGN, ένα στέλεχος της Apple ισχυρίστηκε ότι το iPhone 15 Pro “θα είναι η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών”. Ήμασταν επιφυλακτικοί: παρόλο που η Apple καυχιόταν για τις δυνατότητες της νέας GPU στο τσιπ A17 Pro και έλεγε ότι παιχνίδια υψηλής πιστότητας όπως το Resident Evil Village, το remake του Resident Evil 4 και το Death Stranding θα έρθουν στο iPhone 15 Pro, δεν πίστευαμε ότι θα έτρεχαν πολύ καλά στην πράξη.

Δείτε επίσης:iPhone 15 Pro: Η Apple μειώνει σημαντικά τα τέλη επισκευής

Αλλά αφού είδαμε πραγματικά πλάνα του Resident Evil Village σε δράση σε ένα iPhone 15 Pro, αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι το όραμα της Apple δεν είναι τόσο μακρινό όσο νόμιζα.

Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε ένα βίντεο από τον YouTuber Vincent Zhong, ξεκινώντας από το 13:48. Αρχικά, ο Zhang παίζει Village στο 15 Pro με ένα εξάρτημα χειριστηρίου παιχνιδιών για κινητά και το υλικό φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές. Αλλά στη συνέχεια έρχεται το καλό μέρος: Ο Zhang συνδέει το τηλέφωνο με μια εξωτερική οθόνη και ένα χειριστήριο DualSense και, τουλάχιστον στο βίντεό του, το Resident Evil Village φαίνεται πιο κοντά απ’ ό,τι περίμενα στην ποιότητα γραφικών του παιχνιδιού σε κονσόλα.

Δεν νομίζω ότι θα είναι ένας αγώνας 1:1. Σύμφωνα με τις λεζάντες στο βίντεο του Zhang, η ανάλυση του παιχνιδιού είναι κλειδωμένη στα 1560 x 720 και το framerate του είναι “προς το παρόν” κλειδωμένο στα 30fps. Και ο Zhang λέει ότι η εμπειρία έχει τα ελαττώματά της: “Το εφέ αντικατοπτρισμού της οθόνης δεν είναι σίγουρα τόσο καλό όσο στο τηλέφωνο”, λέει ο Zhang. “Σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο το αρχικό εφέ στην κονσόλα παιχνιδιών”.

Πρόταση: Kuo για iPhone 15 Pro Max: Έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά υπάρχουν θέματα με την παραγωγή

Παρόλα αυτά, μπορώ να καταλάβω πώς το να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε μια οθόνη για να μεταφέρετε παιχνίδια ποιότητας κονσόλας από το iPhone σας σε μια μεγάλη οθόνη μπορεί να είναι ελκυστικό σε περίπτωση ανάγκης. Θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ταξιδεύετε ή όταν βρίσκεστε μακριά από την οικιακή σας εγκατάσταση. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πόσο καλές είναι οι τελικές εκδόσεις των iOS ports των παιχνιδιών Village, RE4 και Death Stranding – και αν η Apple μπορεί να πείσει περισσότερους προγραμματιστές να φέρουν τα παιχνίδια τους σε ποιότητα κονσόλας στο iPhone – αλλά είμαστε πολύ πιο περίεργοι για αυτά απ’ ό,τι ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η προώθηση του iPhone 15 Pro για παιχνίδια αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης πρόσφατης εστίασης της Apple σε παιχνίδια υψηλότερων προδιαγραφών. Για τους Mac, για παράδειγμα, παρουσίασε ένα εργαλείο που μοιάζει με το Proton και μπορεί να τρέξει παιχνίδια των Windows. Ελπίζουμε αυτό να μεταφραστεί σε περισσότερα παιχνίδια που μπορούμε να παίξω στο MacBook, αλλά όσο περιμένουμε, τουλάχιστον θα μπορούμε να δοκιμάσουμε το Baldur’s Gate 3.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Το Action Button θα υποστηρίζει το “Translate”

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS