ΑρχικήUpdatesBose: Ανανεώθηκε όλη η σειρά ακουστικών της

Bose: Ανανεώθηκε όλη η σειρά ακουστικών της

Η Bose ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων προϊόντων: τα ακουστικά QuietComfort Ultra, τα QuietComfort Ultra Earbuds και τα ακουστικά QuietComfort.

Bose

Αυτά τα νέα προϊόντα αντικαθιστούν τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας και διαθέτουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Τα ακουστικά QuietComfort Ultra διαθέτουν έναν σχεδιασμό που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των προηγούμενων μοντέλων και προσφέρουν αναβαθμισμένη ακύρωση θορύβου, προηγμένα μικρόφωνα και την τεχνολογία CustomTune. Επιπλέον, υποστηρίζουν τη λειτουργία Bose Aware με ActiveSense για βελτιωμένη αντίληψη της φωνής και διαθέτουν αισθητήρα μονάδας μέτρησης αδράνειας για μια ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Με διάρκεια μπαταρίας που φτάνει έως και 24 ώρες αυτονομία, προσφέρουν μεγάλη απόδοση και ευελιξία.

Δείτε περισσότερα: Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει νέα headphones με θύρα USB-C τον επόμενο μήνα

Τα ακουστικά QuietComfort Ultra Earbuds δεν αναβαθμίστηκαν όσον αφορά στην ακύρωση θορύβου, παρέχουν όμως βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων και υποστηρίζουν την τεχνολογία Snapdragon Sound για εξαιρετική ποιότητα ήχου, ειδικά για χρήστες Android. Διαθέτουν αισθητήρες μέτρησης αδράνειας και μπορούν να λειτουργήσουν έως και 6 ώρες με μία φόρτιση.

Τα ακουστικά QuietComfort διατηρούν τον σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων QC45 και προσφέρουν νέες ενημερώσεις λογισμικού, όπως η δυνατότητα προσαρμογής των επιπέδων ακύρωσης θορύβου και εξατομικευμένες λειτουργίες. Διαθέτουν μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 24 ώρες.

Bose

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Bose επικεντρώνεται στη διατήρηση της επωνυμίας QuietComfort και προσφέρει βελτιωμένη ακύρωση θορύβου, υψηλή ποιότητα ήχου και άλλες επιλογές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS