ΑρχικήgamingBaldur's Gate 3: Πώς να σώσετε τον Zevlor από το Moonrise Towers

Baldur’s Gate 3: Πώς να σώσετε τον Zevlor από το Moonrise Towers

Baldur's Gate 3

Ξεκινώντας το Baldur’s Gate 3, θα γνωρίσετε γρήγορα τον Zevlor, έναν πρώην διοικητή των Hellrider και ανθεκτικό ηγέτη των προσφύγων tiefling. Από την αρχή, βοηθάει στην απόκρουση μιας επίθεσης καλικάντζαρων στο άλσος των Δρυίδων, αποτελώντας προπύργιο τιμής και ανδρείας.

Δείτε επίσης: Baldur’s Gate 3: Αποκτά ένα δωρεάν prequel δολοφονίας μυστηρίου

Ωστόσο, στην Πράξη 2, οι φήμες από τους επιζώντες πρόσφυγες στο Last Light Inn υποδηλώνουν ότι ο Zevlor παραδόθηκε στις δυνάμεις του Absolute. Αν αναζητάτε απαντήσεις, όμως, θα πρέπει να κάνετε υπομονή: Ο Zevlor δεν θα βρεθεί μαζί με τους άλλους φυλακισμένους tiefling και τον Wulbren στις φυλακές Moonrise -αλλά είναι παγιδευμένος κάτω από αυτές.

Πού βρίσκεται ο Zevlor στους Moonrise Towers

Ο Zevlor συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης και κρατείται στο κέντρο Tadpoling κάτω από τους πύργους Moonrise. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την περιοχή αν δεν έχετε νικήσει για πρώτη φορά τον Ketheric Thorm στις στέγες των Moonrise Towers. Αφού νικήσετε τον Ketheric Thorm, κατευθυνθείτε βόρεια προς το κέντρο Tadpoling (X:691, Y:14), όπου θα βρείτε σειρές από κάψουλες Mindflayer.

Ο Zevlor βρίσκεται σε μία από τις κάψουλες της ανατολικής σειράς (δεύτερη από τα βόρεια). Μπορείτε να σώσετε τον Wulbren και τους φυλακισμένους tiefling μόλις φτάσετε στους Moonrise Towers.

Πρόταση: Baldur’s Gate 3: Αποκτά τον ηθοποιό Lucius Malfoy ως κακό

Πώς να σώσετε τον Zevlor στους Moonrise Towers

Μπορείτε να απελευθερώσετε τον Zevlor από την κάψουλα του, χρησιμοποιώντας τη Νευρική Συσκευή στα βόρεια του δωματίου. Απέναντι από τον Zevlor βρίσκονται δύο στρατιώτες της Φλεγόμενης Γροθιάς που φρουρούσαν τον Μεγάλο Δούκα Ravengard. Ωστόσο, κάθε άλλο άτομο στις κάψουλες έχει μετατραπεί σε Mindflayer. Η απελευθέρωση του Zevlor θα τους απελευθερώσει όλους ταυτόχρονα και θα προσελκύσει την επιθετικότητα όλων των Intellect Devourer στην περιοχή.

Baldur's Gate 3
Baldur’s Gate 3 Zevlor

Αν έχετε αποφασίσει να τον σώσετε, επιλέξτε την επιλογή Release στη συσκευή και ετοιμαστείτε για μια σκληρή μάχη ενάντια σε Mindflayers και Intellect Devourers. Μετά τη μάχη, ο Zevlor θα παραδεχτεί ότι υπέκυψε στις υποσχέσεις του Απόλυτου για δύναμη, έχοντας χάσει την πίστη του στην ικανότητά του να προστατεύσει το λαό του μετά την εξορία του από την Elturel μαζί τους.

Μπορείτε να τον παρηγορήσετε ή να τον καταδικάσετε για το λάθος της κρίσης του, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, θα προσφερθεί να οδηγήσει τους υπόλοιπους επιζώντες με ασφάλεια έξω από το κέντρο Tadpoling.

Διαβάστε επίσης: Stray Gods: Το RPG καθυστερεί για να αποφύγει το Baldur’s Gate 3

πηγή πληροφοριών:thegamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS