ΑρχικήinetiPhone SE 4: Μπορεί να αποκτήσει το 'Action Button' του iPhone 15...

iPhone SE 4: Μπορεί να αποκτήσει το ‘Action Button’ του iPhone 15 Pro

iPhone SE 4: Μπορεί να αποκτήσει το 'Action Button' του iPhone 15 Pro

Το iPhone SE 4 θα μπορούσε να καταλήξει με ένα χαρακτηριστικό που προορίζεται για τα μοντέλα 15 Pro όταν κυκλοφορήσει, επιμένει ένας χρήστης που διαρρέει, καθώς σκιαγραφούν την επόμενη εξέλιξη του entry-level μοντέλου της Apple.

Δείτε επίσης: Η άφιξη του iPhone 15 Pro προγραμματίζεται για τις 13 Σεπτεμβρίου

Η Apple δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει το SE 4 για αρκετό καιρό, με το iPhone SE 4 να μην αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το 2025. Ακόμα κι έτσι, οι φήμες στροβιλίζονται σχετικά με το τι να περιμένουμε από αυτό το μοντέλο όταν τελικά φτάσει.

Σε ένα tweet νωρίς την Κυριακή, ο κατά συρροήν leaker “@Uredditor” προσέφερε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα “προγραμματισμένα χαρακτηριστικά και τις σχεδιαστικές αλλαγές” για το iPhone SE 4.

Ο βασικός σχεδιασμός του iPhone SE 4 θα βασίζεται στο iPhone 14. Δεδομένου ότι οι προηγούμενες εκδόσεις iPhone SE έχουν επαναχρησιμοποιήσει σχεδιαστικά στοιχεία από προηγούμενες κύριες εκδόσεις iPhone, αυτό είναι λογικό, ειδικά για κάτι που αναμένεται να αποσταλεί πάνω από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του iPhone 14.

Ο κατάλογος των λεπτομερειών περιλαμβάνει την αναφορά ενός “Action Button” στο σχεδιασμό. Οι διαρροές έχουν υποδείξει ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα πάρουν τον διακόπτη σίγασης που αντικαθίσταται από το Action Button, ένα κουμπί που μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να χειρίζεται πολλαπλές λειτουργίες, όπως το να λειτουργεί σαν κουμπί κλείστρου της κάμερας.

Πρόταση: Apple: Θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPhone SE 4;

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιγράφουν λεπτομερώς μερικά πρόσθετα αναμενόμενα χαρακτηριστικά, όπως η εισαγωγή του Face ID, το οποίο το iPhone SE 3 δεν διαθέτει για χάρη του Touch ID. Το μοντέλο θα διαθέτει επίσης USB-C, κάτι που έχει νόημα, καθώς αναμένεται να μεταβούν και άλλα μοντέλα από το Lightning σε αυτό κάποια στιγμή.

Ο leaker έχει ένα λογικό ιστορικό μέχρι στιγμής και έχει κάνει ισχυρισμούς σχετικά με τις προδιαγραφές A17, τη διάταξη της κάμερας του iPhone 16 και τα εξαρτήματα USB-C για το iPhone 15.

Αν και τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν είναι αληθοφανή, υπάρχει ακόμα σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κυκλοφορία του iPhone SE 4 και, ως συνήθως για την Apple, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ πριν από αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Apple: Μειώνει την παραγωγή του iPhone SE 2022 λόγω χαμηλής ζήτησης;

πηγή πληροφοριών:appleinsider.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS