ΑρχικήgamingBaldur's Gate 3: Αποκτά ένα δωρεάν prequel δολοφονίας μυστηρίου

Baldur’s Gate 3: Αποκτά ένα δωρεάν prequel δολοφονίας μυστηρίου

Baldurs Gate 3

Το Baldur’s Gate 3 είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια RPG της φετινής χρονιάς. Από την πλούσια σε ιστορία υπόθεση μέχρι το παιχνίδι ρόλων Dungeons & Dragons που βασίζεται σε ομάδες, τίποτα δεν είναι τόσο ελκυστικό για τους λάτρεις των RPG όσο μια καλή αφήγηση που καθορίζεται από τις δικές μας επιλογές, και αυτό ακριβώς επιδιώκει να προσφέρει το Baldur’s Gate 3. Ο προγραμματιστής Larian φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό και τώρα δημοσίευσε ένα prequel έκπληξη για το BG3, στο οποίο μπορείτε να μπείτε αμέσως τώρα.

Δείτε επίσης: Baldur’s Gate 3: Αποκτά τον ηθοποιό Lucius Malfoy ως κακό

15 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Baldur’s Gate 3, οι δρόμοι της πόλης ήταν κόκκινοι από αίμα μετά από μια βίαιη δολοφονία. Τι συνέβη; Ποιός το έκανε; Μπορεί να αναρωτιέστε αυτά τα ερωτήματα, αλλά οι απαντήσεις βρίσκονται στην πραγματικότητα βαθιά μέσα σας. Το Blood in Baldur’s Gate είναι ένα ωραίο online RPG που καθοδηγείται αποκλειστικά από την αλληλεπίδραση της κοινότητας και τις ψήφους. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές σας θα πρέπει να μεταβάλλουν την ιστορία που εξελίσσεται online.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν φάκελο υπόθεσης με χάρτη του Baldur’s Gate, πληροφορίες σχετικά με την έρευνα και τις τελευταίες αποστολές από όλη την Κάτω Πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε στοιχεία σε όλο το χάρτη και στη συνέχεια να ρίξετε την ψήφο σας για να διαμορφώσετε την πορεία της έρευνας του παιχνιδιού. Κάθε ψήφος μετράει για την επόμενη τοποθεσία που θα ξεκλειδωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι η περιοχή με τις περισσότερες ψήφους θα είναι διαθέσιμη για εξερεύνηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην επίλυση του μακάβριου μυστηρίου δολοφονίας του Blood in Baldur’s Gate, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση εδώ.

Πρόταση: Marathon: Θέλει η Bungie να είναι το απόλυτο Live Service game

Όπως γράφτηκε από την Larian Studios, “Το Blood in Baldur’s Gate είναι ένα online RPG που τροφοδοτείται από την κοινότητα”. Ο dev θέλει να βάλετε “τα μυαλά σας μαζί και να λύσετε αυτό το φρικτό έγκλημα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες”. Για τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να περιμένετε να έχετε ενημερώσεις περιεχομένου μέσα στο Blood in Baldur’s Gate κάθε μέρα της εβδομάδας. Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Baldur’s Gate 3 να πλησιάζει γρήγορα, αυτό το διαδραστικό prequel γρίφων θα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να προετοιμάσετε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

Αν είστε εξίσου ενθουσιασμένοι για να πάρετε στα χέρια σας το πλήρες παιχνίδι αυτό το φθινόπωρο, φροντίστε να δείτε τις απαιτήσεις συστήματος του Baldur’s Gate 3 για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση.

Διαβάστε επίσης: Fate/Samurai Remnant: Κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία

πηγή πληροφοριών:pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS