ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαDavid Grusch: Τα UFO έχουν σκοτώσει ανθρώπους!

David Grusch: Τα UFO έχουν σκοτώσει ανθρώπους!

Ένας πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών κατέθεσε πως η αμερικανική κυβέρνηση έχει στην κατοχή της αντικείμενα εξωγήινων (UFO).

David Grusch: Τα UFO έχουν σκοτώσει ανθρώπους!

Δεν είμαστε μόνοι και οι αμερικανικές αρχές συγκαλύπτουν τα στοιχεία, είπε ένας πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ σε επιτροπή του Κογκρέσου την Τετάρτη.

Ο David Grusch, ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) –προηγουμένως γνωστό ως UFO – σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ μέχρι το 2023. Κατέθεσε ότι η κυβέρνηση έχει στην κατοχή της UAPs καθώς και λείψανα. Ο David Grusch ,σε νεότερες δηλώσεις ανέφερε, ότι ορισμένες από τις «εξωγήινες μορφές ζωής» που ανακαλύφθηκαν είναι κακόβουλες και έχουν σκοτώσει ακόμη και ανθρώπους και συγκεκριμένα πιλότους.

Δείτε επίσης: NASA: Ανακοινώθηκε η επιτροπή για τη μελέτη γύρω από τα UFO

Ο κ. Grusch, είπε ότι ο ρόλος του στην κυβέρνηση ήταν να διερευνήσει τι γνώριζαν οι στρατιωτικοί και άλλες υπηρεσίες, για τους εξωγήινους και τα εξωγήινα σκάφη, αλλά δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει πρόσβαση σε μυστικά κυβερνητικά προγράμματα UAP.

Το 2022, ο κ. Grusch υπέβαλε καταγγελία σε πληροφοριοδότη και είπε στην ακρόαση ότι είχε «υποστεί αντίποινα», λέγοντας ότι οι απόψεις του τον επηρέασαν «επαγγελματικά και προσωπικά».

Όταν πιέστηκε για λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο κ. Grusch είπε επανειλημμένα ότι δεν μπορούσε να σχολιάσει σε δημόσιο χώρο επειδή οι πληροφορίες είναι απόρρητες.

Στην ερώτηση, εάν οι εξωγήινοι σκότωσαν ανθρώπους, απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε, ότι η αμερικανική κυβέρνηση, θα έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό.

Ο Γκρους δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εργολάβοι του τομέα της άμυνας ανακτούσαν θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα σκάφη. «Δεν μιλάμε για πεζές προελεύσεις ή ταυτότητες», είπε ο Γκρους. «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα.»

Η γνώση του Grusch για μη ανθρώπινα υλικά και οχήματα βασίστηκε σε «εκτενείς συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους πληροφοριών». Είπε ότι είχε αναφέρει την «ύπαρξη προγράμματος ανάκτησης υλικού» στο Κογκρέσο.

«Η μαρτυρία μου βασίζεται σε πληροφορίες που μου δόθηκαν από άτομα με μακροχρόνιο ιστορικό νομιμότητας και υπηρεσίας σε αυτή τη χώρα – πολλοί από τους οποίους μοιράστηκαν επίσης επιτακτικά στοιχεία με τη μορφή φωτογραφίας, επίσημης τεκμηρίωσης και απόρρητης προφορικής μαρτυρίας», ο κ. Grusch είπε.

Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Tim Burchett υποστήριξε την ιδέα ότι η κυβέρνηση απέκρυπτε πληροφορίες, λέγοντας κατά την έναρξη της ακρόασης – η οποία περιείχε επίσης μαρτυρία από δύο πρώην αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που είπαν ότι ήταν μάρτυρες UAP – ότι «θα αποκαλύψουμε αυτό που προσπαθεί να αποκρυφθεί. ”

«Αυτό είναι ένα ζήτημα κυβέρνησης. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κυβέρνηση που δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους της», είπε.

Ερωτηθείς, εάν μπορεί να υπάρξει ζωή πέρα ​​από τη Γη, ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Τζον Κίρμπι είπε, ότι δεν έχει άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.

Δείτε επίσης: Πεντάγωνο UFO: Οι αναφορές για εξωγήινους δεν έχουν επιβεβαιωθεί

«Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι υπάρχουν ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα που έχουν αναφερθεί και από πιλότους του Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας», είπε, προσθέτοντας: «Δεν έχουμε τις απαντήσεις όμως, για το ποια είναι αυτά τα φαινόμενα».

Το Πεντάγωνο διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Grusch για συγκάλυψη.

Καθώς ο κ. Grusch ορκίστηκε, για την επαφή με εξωγήινους ενόρκως, κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών, εάν κριθεί ένοχος για ψευδορκία.

David Grusch: Τα UFO έχουν σκοτώσει ανθρώπους!

Ο επικεφαλής του γραφείου του Πενταγώνου, Sean Kirkpatrick που να είναι υπεύθυνος, για τον εντοπισμό UAP που αποτελούν πιθανή απειλή, είπε επίσης στους πολιτικούς νωρίτερα αυτό το έτος, ότι δεν είχε εντοπίσει σημάδια εξωγήινης δραστηριότητας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αρχίσει να παίρνει πιο σοβαρά το θέμα των UAP τα τελευταία χρόνια.

Πηγή:www.news.com.au

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS