ΑρχικήinetΟι υποτιθέμενες προδιαγραφές του Google Pixel 8 Pro διέρρευσαν στο Twitter

Οι υποτιθέμενες προδιαγραφές του Google Pixel 8 Pro διέρρευσαν στο Twitter

Οι υποτιθέμενες προδιαγραφές του Google Pixel 8 Pro διέρρευσαν στο Twitter.

Δεδομένης της επιτυχίας των τελευταίων τηλεφώνων της, φαίνεται ότι η Google κατάφερε να δημιουργήσει τηλέφωνα που αρέσουν στο ευρύ κοινό. Πράγματι, η σειρά Google Pixel είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν μια καθαρή εμπειρία Android. Το Pixel 7 Pro έγινε πρωταθλητής για πολλούς όταν κυκλοφόρησε πέρυσι και κέρδισε επάξια μια θέση στη λίστα μας με τα καλύτερα τηλέφωνα του 2021. Τι μπορούμε να περιμένουμε όμως από το επερχόμενο Google Pixel 8 Pro; Ένα tweet μπορεί να ρίξει λίγο φως στο θέμα.

Δείτε επίσης: Bellroy: Θα κυκλοφορήσει δερμάτινη θήκη για το Google Pixel Fold

Ένα πρόσφατο tweet υποτίθεται ότι διέρρευσε τις προδιαγραφές του επερχόμενου Pixel 8 Pro της Google. Η δημοσίευση έγινε από τον Yogesh Brar (μέσω του @heyitsyogesh), ο οποίος είναι γνωστός για τις προβλέψεις του σχετικά με τις προδιαγραφές των επερχόμενων τηλεφώνων, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύει δεν είναι πάντα 100% σωστές. Με αυτά τα δεδομένα, ο Brar αναφέρει τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την επόμενη ναυαρχίδα της Google και δίνει έναν πιθανό χρόνο για την κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου, ορίζοντας τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το tweet, το επερχόμενο Google Pixel 8 Pro θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών QHD+ LTPO OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ενώ το Pixel 7 Pro διαθέτει επίσης οθόνη OLED 6,7 ιντσών με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης, δεν διαθέτει τη φημολογούμενη τεχνολογία LTPO που μπορεί να διαθέτει το νέο τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: Google Pixel: Nέα ενημέρωση προσθέτει χρήσιμες λειτουργίες

Αυτή η τεχνολογία προσαρμόζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης ανάλογα με το τι προβάλλεται, βελτιστοποιώντας το ρυθμό ανανέωσης μεταξύ ενός και 120 Hz. Όταν βλέπετε μια στατική εικόνα, μια οθόνη LTPO διατηρεί τον ρυθμό ανανέωσης στο ελάχιστο και ανεβάζει τον πλήρη ρυθμό στα 120 Hz για scroll ή παιχνίδια. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες απολαμβάνουν βελτιωμένη οπτική εμπειρία και βελτιστοποιημένη απόδοση της μπαταρίας. Επί του παρόντος, μόνο τα τηλέφωνα-ναυαρχίδες υψηλών προδιαγραφών, όπως το Galaxy S23 Ultra, διαθέτουν οθόνη LTPO OLED.

Εκτός από αυτό, ο Brar υποδηλώνει ότι το Pixel 8 Pro θα έρθει με 12GB RAM στο deck, όπως και η περσινή ναυαρχίδα. Αν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter αποδειχθούν σωστές, μπορούμε επίσης να περιμένουμε ότι το νέο Google Pixel 8 Pro θα διαθέτει ένα τσιπ Google Tensor G3+ Titan.

Επιπλέον, το επερχόμενο τηλέφωνο της Google θα διαθέτει πιθανότατα τριπλή διαμόρφωση κάμερας και μπαταρία 4.950mAh που υποστηρίζει ενσύρματη ταχεία φόρτιση 27W και ασύρματη φόρτιση. Το τηλέφωνο-flagship της Google ενδέχεται να τρέχει με το Android 14 από το κουτί.

Η Google μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε τις προδιαγραφές ούτε τον αναμενόμενο μήνα κυκλοφορίας που αναφέρει ο Brar στο tweet του.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS