ΑρχικήinetBellroy: Θα κυκλοφορήσει δερμάτινη θήκη για το Google Pixel Fold

Bellroy: Θα κυκλοφορήσει δερμάτινη θήκη για το Google Pixel Fold

Η Bellroy κατασκευάζει μια δερμάτινη θήκη για το Google Pixel Fold. Η Bellroy είναι μια εταιρεία αρκετά γνωστή σε ορισμένους κύκλους και πρόσφατα έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει θήκες για τα τηλέφωνα Pixel.

Δείτε επίσης: Google Pixel 6 και 7: Τελευταία ενημέρωση προκαλεί προβλήματα

Bellroy

Η εταιρεία αυτή παράγει σακίδια πλάτης, ιμάντες, τσάντες, πορτοφόλια, μπρελόκ και άλλα πολλά είδη. Εκτός από όλα αυτά, φαίνεται ότι κατασκευάζει επίσης θήκες για smartphone. Η κατασκευή μίας θήκης για το Pixel Fold από τη Bellroy είναι κατανοητή, καθώς η εταιρεία είναι συνεργάτης του Made for Google.

Η Bellroy έχει δημοσιεύσει εικόνες σχετικά με το πώς θα είναι η θήκη για το Pixel Fold. Όπως μπορείτε να δείτε, το Obsidian Pixel Fold καλύπτεται πλήρως με το εντυπωσιακό δέρμα της Bellroy. Αυτή η θήκη είναι παρόμοια με αυτή που προσφέρει η Google αλλά είναι κατασκευασμένη από δέρμα.

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι πίσω κάμερες και η οθόνη του καλύμματος θα προστατεύονται επαρκώς. Υπάρχει ένα πλαίσιο γύρω από τις κάμερες και αρκετά ανασηκωμένες άκρες γύρω από την οθόνη καλύμματος. Αν και η θήκη δεν είναι πολύ παχιά, το τηλέφωνο όμως είναι, οπότε η θήκη θα προσθέσει ελάχιστο πάχος στην συσκευή.

Δείτε ακόμα: Google Pixel Tablet: Η Amazon διέρρευσε προδιαγραφές και τιμή

Google Pixel Fold

Στη θήκη υπάρχει μια μεγάλη εγκοπή στη δεξιά πλευρά. Αυτή η εγκοπή περιέχει το κουμπί λειτουργίας/κλειδώματος, το οποίο λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης της έντασης.

Αυτή η θήκη είναι στο χρώμα της Terracotta. Η Bellroy μπορεί να προσφέρει αυτήν τη θήκη σε πολλά ακόμα διαφορετικά χρώματα. Περιμένουμε να υπάρχει σε μαύρο χρώμα και ενδεχομένως και μια τρίτη επιλογή.

Μερικοί από εσάς μπορεί να αναρωτιούνται πόσο θα κοστίζει αυτή η θήκη. Αυτό δεν το ξέρουμε. Η θήκη Pixel 7 και Pixel 7a κοστίζει 49 $, ενώ η θήκη Pixel 7 Pro κοστίζει 55 $. Υποθέτουμε ότι η τιμή της θήκης Pixel Fold θα αυξηθεί ελαφρώς (όχι σημαντικά).

Δείτε επίσης: Google Pixel: Θα προσθέσει ειδοποιήσεις για δυνατούς ήχους;

Η θήκη αυτή αναμένεται να επιβεβαιωθεί επίσημα τον επόμενο μήνα, μόλις κυκλοφορήσει το Pixel Fold από την Google. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε αυτήν τη στιγμή, αλλά οι εκπτώσεις δεν θα ισχύσουν πριν από τις 27 Ιουνίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS