ΑρχικήUpdatesGoogle Recorder web app: Τώρα μπορείτε να επεξεργάζεστε ηχογραφήσεις

Google Recorder web app: Τώρα μπορείτε να επεξεργάζεστε ηχογραφήσεις

Η Google αναβαθμίζει την έκδοση web της εφαρμογής της Recorder προσφέροντας νέες δυνατότητες. Η υπηρεσία εγγραφής φωνής σάς επιτρέπει τώρα να επεξεργάζεστε ηχογραφήσεις, από το desktop σας. Η αλλαγή αυτή φέρνει την εφαρμογή πιο κοντά με το αντίστοιχο app της εταιρείας για Pixel smartphone και tablet.

Google Recorder ηχογράφηση

Η web έκδοση του Google Recorder (recorder.google.com) απέκτησε πρόσφατα ένα νέο εικονίδιο ψαλιδιού (για επεξεργασία ηχογραφήσεων) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Το νέο εικονίδιο βρίσκεται δίπλα από τα γνωστά κουμπιά κοινής χρήσης, λήψης και διαγραφής. Πατώντας το νέο κουμπί εμφανίζεται μια παρόμοια διεπαφή με αυτή της εφαρμογής για κινητά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τμήμα της ηχογράφησης για περικοπή ή κατάργηση από την εγγραφή. Το επιλεγμένο τμήμα επισημαίνεται και προσαρμόζεται εύκολα.

Δείτε επίσης: Το Google Wallet λαμβάνει αναβάθμιση σε τηλέφωνα Android

Μετά τις αλλαγές, επάνω δεξιά θα δείτε δύο κουμπιά που σας επιτρέπουν να αναιρέσετε την τελευταία επεξεργασία ή να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο των αλλαγών. Σύμφωνα με τις αναφορές, η διεπαφή επεξεργασίας του Google Recorder υποστηρίζει single- and dual-column views στη web έκδοση. Μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα ειδικά κουμπιά κάτω αριστερά.

Δείτε επίσης: Το Google Bard παρέχει ακριβέστερα αποτελέσματα με τη νέα λειτουργία ακριβούς τοποθεσίας

Google Recorder επεξεργασία

Η εισαγωγή δυνατότητων επεξεργασίας στη web έκδοση του Google Recorder είναι πολύ χρήσιμη. Ενώ μπορούσατε να επεξεργαστείτε ηχογραφήσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά, είναι πιο βολικό να το κάνετε σε πιο μεγάλη οθόνη. Η επεξεργασία και οι διάφορες αλλαγές μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια με τη χρήση του ποντικιού.

Δείτε επίσης: Η Google σταματά την υποστήριξη για το Chromecast 1ης γενιάς

Φυσικά, το Google Recorder δεν είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου. Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές τρίτων που προσφέρουν πολλές περισσότερες δυνατότητες. Ωστόσο, αυτή η ενημέρωση για την έκδοση web της υπηρεσίας την καθιστά σχεδόν εξίσου ικανή με την εφαρμογή για κινητά. Το Google Recorder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να κατεβάσει οποιοσδήποτε από το Google Play Store. Προσφέρει βασικές λειτουργίες που το καθιστούν καλή επιλογή για άτομα που χρειάζονται εγγραφή ήχου εν κινήσει. Σας επιτρέπει ήδη να ακούτε ηχογραφήσεις σε διάφορες ταχύτητες αναπαραγωγής, να διαβάζετε transcripts, να μοιράζεστε εγγραφές μέσω άλλων εφαρμογών, να κάνετε λήψη της ηχογράφησης στον υπολογιστή σας, να τη διαγράφετε από τον λογαριασμό σας και να αναζητάτε ηχογραφήσεις. Τώρα μπορείτε να κάνετε και επεξεργασία!

Πηγή: www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS