ΑρχικήGamingInterstellar Journey: Το νέο trailer του Honkai: Star Rail

Interstellar Journey: Το νέο trailer του Honkai: Star Rail

Honkai: Star Rail

Η miHoYo κυκλοφόρησε το trailer για το free-to-play διαστημικό RPG φαντασίας Honkai: Star Rail, το οποίο ονομάζεται “Interstellar Journey”.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του παιχνιδιού, μέσω της miHoYo:

Δείτε επίσης: Dota 2: Νέο τεράστιο patch με τεράστιο map;

Σχετικά

Σε αυτόν τον γαλαξία τους αποκαλούν “Aeons “. Κατασκευάζουν την πραγματικότητα, σβήνουν τα αστέρια και αφήνουν τα σημάδια τους σε αμέτρητους κόσμους. Μαζί με τους συντρόφους σας θα ταξιδέψετε σε όλο τον γαλαξία με το Astral Express, ακολουθώντας το μονοπάτι που κάποτε ταξίδευαν οι Aeons. Από εδώ, θα εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς, θα συναντήσετε νέους συντρόφους και θα ξεκινήσετε νέες περιπέτειες ανάμεσα σε αμέτρητους φανταστικούς κόσμους. Όλες οι απαντήσεις που αναζητάτε θα αποκαλυφθούν ανάμεσα στα αστέρια.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτό το πρωτοποριακό ταξίδι; Το Honkai: Star Rail είναι ένα νέο διαστημικό RPG φαντασίας του HoYoverse.

Επιβιβαστείτε στο Astral Express και ζήστε τα άπειρα θαύματα του γαλαξία γεμάτα περιπέτεια και συγκίνηση.

Οι παίκτες θα γνωρίσουν νέους συντρόφους σε διάφορους κόσμους και ίσως συναντήσουν και κάποια γνωστά πρόσωπα. Ξεπεράστε μαζί τους αγώνες που προκαλεί το Stellaron και αποκαλύψτε τις κρυμμένες αλήθειες πίσω από αυτό! Ας μας οδηγήσει αυτό το ταξίδι προς τα αστέρια!

Πρόταση: Η MiHoYo κατηγορείται ότι δεν προστάτευσε τους παίκτες της από την παραβίαση

Βασικά χαρακτηριστικά

Εξερευνήστε ξεχωριστούς κόσμους – Ανακαλύψτε το απέραντο σύμπαν γεμάτο θαύματα. Ένας διαστημικός σταθμός με Curios σφραγισμένους, ένας ξένος πλανήτης με αιώνιο χειμώνα, ένα αστρόπλοιο που κυνηγάει αποβράσματα… Κάθε στάση του Astral Express είναι μια πρωτόγνωρη θέα του γαλαξία! Εξερευνήστε φανταστικούς κόσμους και πολιτισμούς, ανακαλύψτε μυστήρια πέρα από κάθε φαντασία και ξεκινήστε ένα ταξίδι θαυμάτων!

Συναρπαστική εμπειρία RPG – Μια συναρπαστική περιπέτεια πέρα από τα αστέρια. Ξεκινήστε μια γαλαξιακή περιπέτεια όπου εσείς διαμορφώνετε την ιστορία. Η μηχανή αιχμής μας αποδίδει υψηλής ποιότητας κινηματογραφικές εικόνες σε πραγματικό χρόνο, το καινοτόμο σύστημα έκφρασης προσώπου μας επινοεί γνήσια συναισθήματα και η πρωτότυπη μουσική της HOYO-MiX δημιουργεί το σκηνικό. Ελάτε μαζί μας τώρα και ταξιδέψτε σε ένα σύμπαν συγκρούσεων και συνεργασίας, όπου οι επιλογές σας καθορίζουν το αποτέλεσμα!

Ακαταμάχητοι σύμμαχοι – Ξεκινήστε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με νέους φίλους. Στον «ωκεανό των αστεριών», υπάρχουν ατελείωτες συναντήσεις που συνοδεύονται από ατελείωτες περιπέτειες. Ετοιμάστε εισιτήρια για τους συντρόφους σας και ξεκινήστε μαζί αυτό το θαυμαστό ταξίδι! Ένα ζωηρό και εκκεντρικό κορίτσι με αμνησία, ένας ευγενής και ευθύς φύλακας Silvermane, ένας τεμπέλης στρατηγός Cloud Knight, ακόμα και μια μυστηριώδης και μυστικοπαθής επαγγελματίας καλλονή… Αντιμετωπίστε μαζί την κρίση του Stellaron και υφάνετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας με γέλιο και δάκρυα.

Το Honkai: Star Rail αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσω του client download και του Epic Games Store, για iOS μέσω του App Store και για Android μέσω του Google Play στις 26 Απριλίου, ενώ το PlayStation 5 και το PlayStation 4 θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης: Street Fighter 6: Επιβεβαιώθηκαν οι 4 πρώτοι χαρακτήρες DLC

πηγή πληροφοριών:gematsu.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS