ΑρχικήinetFitbit: Θα επιτρέψει σύνδεση με τον Λογαριασμό σας Google

Fitbit: Θα επιτρέψει σύνδεση με τον Λογαριασμό σας Google

Αυτό το καλοκαίρι, οι χρήστες του Fitbit θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πιο απλουστευμένη πρόσβαση μέσω ενός λογαριασμού Google. Οι δύο εταιρείες έκαναν αυτή την ανακοίνωση σε δελτίο τύπου την Τρίτη.

Δείτε επίσης: Fitbit: Καταργεί αρκετές από τις αγαπημένες λειτουργίες κοινότητάς της
Fitbit

Αξιοποιώντας την επερχόμενη λειτουργία, οι σημερινοί χρήστες του Fitbit μπορούν να μεταφέρουν απρόσκοπτα τους λογαριασμούς τους στην Google. Με την εισαγωγή αυτού του νέου μέτρου, η εταιρεία θα καταστήσει απλούστερη την πρόσβαση των πελατών στους λογαριασμούς τους με έναν μόνο κωδικό πρόσβασης. Η Google όχι μόνο ισχυρίζεται ότι η προσθήκη του Fitbit θα αυξήσει τον έλεγχο της ιδιωτικής ζωής, αλλά δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους στο Κέντρο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google.

Όταν η Google αγόρασε το Fitbit το 2021, φρόντισε να τονίσει την αφοσίωσή της στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, διακηρύσσοντας ότι τα δεδομένα υγείας και ευεξίας των χρηστών που συλλέγονται από το Fitbit δεν θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς.

Μέχρι το 2025, οι κάτοχοι λογαριασμών Fitbit θα πρέπει να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους στην Google.

Δείτε ακόμα: Fitbit: Θα αφαιρέσει την υποστήριξη Pandora και Deezer από παλαιότερα smartwatches
Google

Το 2021, η Google εξαγόρασε τη Fitbit για το εντυπωσιακό ποσό των 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό να αξιοποιήσει την προσοδοφόρα αγορά των wearables και όχι να συλλέξει δεδομένα χρηστών. Επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για την προστασία των δεδομένων, ο γίγαντας της αναζήτησης προσπάθησε να κατευνάσει τις αυξανόμενες ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γύρω από το θέμα. Στη συνέχεια, η Google αξιοποίησε τα χαρακτηριστικά της Fitbit για να δημιουργήσει το πρώτο της wearable – το Pixel Watch – πέρυσι. Αν και η κίνηση της Google στο χώρο της Fitbit έχει θεωρηθεί αμφιλεγόμενη, ο James Park, διευθύνων σύμβουλος της Fitbit και τώρα επικεφαλής του τμήματος wearables της Google, επιμένει ότι η μάρκα θα παραμείνει ανέπαφη.

Φαίνεται ότι το πολυαναμενόμενο Pixel Watch με το Fitbit απολαμβάνει σημαντική επιτυχία. Παρόλο που τα επίσημα στατιστικά στοιχεία από την Google παραμένουν μυστικά, οι προκαταρκτικές αναφορές δείχνουν ότι το Pixel Watch είναι ένα εξαιρετικά περιζήτητο αντικείμενο- περίπου 880.000 μονάδες έχουν αποσταλεί το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Δείτε επίσης: Fitbit Sense 2 & Versa 4 αποκτούν Google Wallet υποστήριξη για ανέπαφες πλήρωμές

Τα Fitbits είναι fitness trackers που μπορούν να φορεθούν στον καρπό σας, να κουμπωθούν στα ρούχα σας ή να στερεωθούν στα κλειδιά σας. Έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τα επίπεδα καθημερινής σας δραστηριότητας και να παρέχουν σχόλια που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS