ΑρχικήgamingNICKMERCS: Οι gamers που "κλέβουν" πρέπει να οδηγούνται στη φυλακή

NICKMERCS: Οι gamers που “κλέβουν” πρέπει να οδηγούνται στη φυλακή

Ο Nick Kolcheff, ο γνωστός Twitch streamer NICKMERCS, επιμένει ότι τα άτομα που εμπλέκονται σε απάτες σε βιντεοπαιχνίδια θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά με ποινή φυλάκισης σε περίπτωση που συλληφθούν.

NICKMERCS

Το hacking έχει γίνει επιδημία στο online gaming και σπέρνει τον όλεθρο, ιδιαίτερα σε shooters όπως το Apex Legends, το Call of Duty και άλλα.

Δείτε επίσης: Asus ROG Ally: Ο ανταγωνιστής του Valve Steam Deck

Ακόμα και με τους προγραμματιστές να προσπαθούν να δημιουργήσουν μέτρα κατά των απατεώνων, οι χάκερς είναι συνεχώς σε θέση να νικήσουν το σύστημα χρησιμοποιώντας τροποποιημένα προγράμματα που τους επιτρέπουν να βλέπουν άλλους παίκτες μέσα από τοίχους ή να κλειδώνουν τους αντιπάλους τους. Αυτό καθιστά αδύνατο το δίκαιο παιχνίδι και ακυρώνει εντελώς κάθε προσπάθεια από όσους θέλουν μια διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Παρά τις προσπάθειες επιβολής των κανονισμών, οι απατεώνες βρίσκουν τρόπους να παρακάμπτουν τις απαγορεύσεις χρησιμοποιώντας νέους λογαριασμούς, hardware ή άλλα μέσα. Ο NICKMERCS πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα προκειμένου το πρόβλημα αυτό να τεθεί πραγματικά υπό έλεγχο.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει πανικό

«Εάν εξαπατήσετε και χακάρετε σε βιντεοπαιχνίδια, θα πρέπει να οδηγηθείτε 100% στη φυλακή», είπε.

Η ανάρτηση προκάλεσε αρκετό θόρυβο, με ορισμένους να πιστεύουν ότι η τιμωρία ήταν δικαιολογημένη και άλλους να βρίσκουν αστείο στο γεγονός ότι κάποιος μπορεί να φυλακιστεί επειδή έκλεψε σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι.

Ως σούπερ σταρ του Apex Legends, ο iiTzTimmy πρότεινε μια πιο επιεική λύση: οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ένα προφίλ συνδεδεμένο σε κάθε παιχνίδι που παίζουν και αν βρεθούν να κλέβουν σε κάποιο από αυτά, να επιβληθεί τιμωρία σε όλα τα παιχνίδια που συνδέονται με το προφίλ, καθώς αυτό θα καταγράφεται στο ιστορικό του παιχνιδιού.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι άνθρωποι επιθυμούν σκληρότερες τιμωρίες κατά των απατεώνων, αλλά η δημιουργία μιας δίκαιης και διαρκούς λύσης είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει.

Δείτε επίσης: Pokémon Stadium: Έρχεται στο N64 service του Switch

Η ανάρτηση του Nick αποκαλύφθηκε λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της Activision για τη μεγάλη αναβάθμιση τουRicochet anti-cheat software για το Call of Duty, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τους χρήστες του Cronus.

Πηγή πληροφοριών: cnn59.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS