ΑρχικήinetΗ OnePlus και η Oppo αρνούνται ότι θέλουν να φύγουν από την...

Η OnePlus και η Oppo αρνούνται ότι θέλουν να φύγουν από την Ευρώπη

Χθες, ένας διάσημος tipster της βιομηχανίας προκάλεσε σοκ στην αγορά όταν δήλωσε ότι η OPPO και η OnePlus θα εγκαταλείψουν την Ευρώπη. Αργότερα διόρθωσε τη δήλωσή του για να πει ότι μόνο ορισμένες χώρες επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ακόμη και αυτή η πληροφορία ήταν ψευδής- και οι δύο εταιρείες έχουν εκδώσει τώρα μια επίσημη κοινή ανακοίνωση με την οποία αρνούνται οποιοδήποτε τέτοιο σχέδιο αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

OnePlus OPPO

Μετά από μια φήμη που κυκλοφόρησε χθες, η OPPO και η OnePlus διέψευσαν σθεναρά τις φήμες για την αποχώρησή τους από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ποια είναι λοιπόν η πραγματική ιστορία εδώ; Φαίνεται ότι ο Max Jambor έλαβε ανακριβείς ή ελλιπείς πληροφορίες. Όπως αποδεικνύεται, τόσο η OnePlus όσο και η OPPO είχαν μερικές δυσκολίες στην Ευρώπη σχετικά με τη Nokia– ωστόσο, η έξοδός τους από την ευρωπαϊκή αγορά δεν φάνηκε ποτέ να αποτελεί επιλογή. Είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό, καθώς οι καταναλωτές επωφελούνται τώρα από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην αγορά!

Πέρυσι, η Nokia κατέθεσε επιθετικά μήνυση κατά της OPPO και της OnePlus για παραβίαση πατέντας 5G. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι το θέμα θα επιλυόταν εγκαίρως- ωστόσο, δεν είχαμε τέτοια τύχη. Ως αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, και οι δύο εταιρείες διατάχθηκαν να σταματήσουν τις πωλήσεις των συσκευών τους στη Γερμανία και έκτοτε ακολούθησαν περισσότερες δυσκολίες.

Παρά ταύτα, ο πληροφοριοδότης υποστήριξε ότι και οι δύο εταιρείες ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από τη Γερμανία, την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Παρ’ όλα αυτά, και οι δύο εταιρείες απέρριψαν κατηγορηματικά την αποχώρηση από την Ευρώπη- η OnePlus ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα τη Βρετανία.

Η OnePlus και η άλλη εταιρεία εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, καθώς και μια ξεχωριστή δήλωση από τον Global PR Manager της OnePlus.

Αυτή είναι η κοινή δήλωση των δύο εταιρειών, αναλυτικά: «Η OPPO και η OnePlus δεσμεύονται σε όλες τις υπάρχουσες ευρωπαϊκές αγορές. Είχαμε ένα υπέροχο ξεκίνημα το 2023 με την επιτυχημένη κυκλοφορία αρκετών προϊόντων στην Ευρώπη και έχουμε μια σειρά από επερχόμενα προϊόντα για τον υπόλοιπο χρόνο. Όπως πάντα, η OPPO και η OnePlus θα συνεχίσουν να παρέχουν πιο καινοτόμα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στην κατηγορία τους για τους χρήστες που προχωρούν».

Κάποιες πηγές των μέσων ενημέρωσης επικεντρώθηκαν λίγο στις λέξεις “για το υπόλοιπο του έτους”, σαν το 2024 να σηματοδοτούσε μια απότομη αναχώρηση και για τις δύο εταιρείες. Αυτό ήταν πιθανώς απλώς απρόσεκτη διατύπωση και πιθανότατα δεν είναι σημαντικό.

Επιπλέον, ο Global PR Manager της OnePlus, James Paterson, δήλωσε τα εξής: «Η OnePlus δεν θα αποχωρήσει από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο και διατηρεί σταθερές λειτουργίες στις τοπικές αγορές. Η OnePlus θα συνεχίσει να επενδύει στην Ευρώπη και να παρέχει πιο καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για τους χρήστες της».

Κατά συνέπεια, και οι δύο επιχειρήσεις φαίνεται να επιμένουν στη συνήθη πορεία τους. Η Nokia αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο για τις δύο αυτές εταιρείες, αλλά ελπίζουμε ότι θα βρουν σύντομα λύση.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS