ΑρχικήinetΈνα smartphone της Coca-Cola θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα

Ένα smartphone της Coca-Cola θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα

Φαίνεται ότι σύντομα θα έχουμε ένα smartphone με θέμα την Coca-Cola, το οποίο θα μπορούσε να είναι η τελευταία προσθήκη στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των Android crossovers.

Ενώ αρκετοί χρήστες μοιράζονται μια συγκεκριμένη φωτογραφία του smartphone της Coca-Cola, οι εικόνες που διέρρευσε ο χρήστης @UniverseIce δείχνουν ένα “δέρμα” βινυλίου να εφαρμόζει στη συσκευή.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Τα πανεπιστήμια μπλοκάρουν το TikTok και οι φοιτητές είναι εξοργισμένοι

Coca cola renders social media

Στο πέρασμα των χρόνων, έχουμε δει μερικές πραγματικά υψηλού προφίλ συνεργασίες μεταξύ εμπορικών brands, όπως το εντυπωσιακό Cyberpunk 2077 OnePlus 8T, ένα Dragon Ball Z Realme GT NEO 3, ένα Galaxy Z Flip με Pokemon theme, καθώς και τόσα άλλα που προσφέρουν κάτι πραγματικά μοναδικό.
Η Coca-Cola είναι ένας «θεσμός», οπότε το να δούμε το branding σε ένα smartphone θα είναι εξίσου ενδιαφέρον.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος κατασκευαστής συνεργάστηκε με την Coca-Cola για την ανάπτυξη του Android smartphone.
Κάποιοι υποθέτουν ότι μπορεί να πρόκειται για μια ανακατασκευασμένη έκδοση του Realme 10 Pro, το οποίο είναι ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με οθόνη LCD IPS 6,7 ιντσών 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 695, 6/8/12GB RAM, κύρια κάμερα 108MP και μπαταρία 5.000mAh.

Από όσα γνωρίζουμε, η σειρά Realme 10 ξεκίνησε με προ-εγκατεστημένο το Android 13 και αν βρίσκονται πίσω από το smartphone της Coca-Cola, τότε θα ελπίζαμε ότι θα έρθει με βελτιώσεις συστήματος για να εδραιωθεί αυτή η συνεργασία με το εμπορικό brand.

Δείτε επίσης: Meta: O Donald Trump θα επιστρέψει σε Facebook και Instagram

Αυτό σημαίνει ότι, αν πρόκειται για το Realme 10 Pro, τότε πρόκειται για ένα budget τηλέφωνο σχεδόν από κάθε άποψη.
Αυτό σημαίνει ότι, αν πρόκειται για το Realme 10 Pro, τότε πρόκειται για ένα budget τηλέφωνο σχεδόν από κάθε άποψη. Αυτά που μπορούμε να πούμε για τα Realme 10 Pro δεν είναι πολλά, μιας και η κυκλοφορία του ξεκίνησε πριν λίγους μήνες. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι μια solid κατασκευή που είναι σίγουρα value for money.

Το πόσο ακριβώς θα κοστίζει είναι άγνωστο, αλλά μπορεί να ικανοποιήσει τη δίψα των πιθανών αγοραστών που αναζητούν ένα φθηνό smartphone Android – ελπίζουμε πολύ σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS