ΑρχικήinetΤο iOS 17 θα είναι μια βαρετή ενημέρωση;

Το iOS 17 θα είναι μια βαρετή ενημέρωση;

Το επερχόμενο iOS 17 της Apple φαίνεται να περιέχει λιγότερες “σημαντικές αλλαγές” από ό,τι αρχικά αναμενόταν, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Power On του Mark Gurman του Bloomberg. Φαίνεται ότι η Apple έχει μετατοπίσει την εστίασή της προς το AR/VR headset της, με αποτέλεσμα η τρέχουσα έκδοση του iOS 17 να παρουσιάσει μια αξιοσημείωτη μείωση των αναβαθμίσεων.

Δείτε επίσης: Η Apple δεν θα κυκλοφορήσει το iPhone SE τέταρτης γενιάς

 iOS 17

Όχι μόνο το iOS 17, αλλά και το αδελφικό του λειτουργικό σύστημα macOS 14 θα δει μια μείωση στο μέγεθος των τροποποιήσεων. Δεν είναι μυστικό ότι τόσο το Android όσο και το iOS είναι τόσο προηγμένα πλέον που έχει γίνει αρκετά δύσκολο να γίνονται ουσιαστικές αλλαγές ετησίως. Συγκεκριμένα, υπήρξαν περιορισμένες ενημερώσεις σε σχέση με το Android για αρκετά χρόνια- ωστόσο, το iOS 14 και το 16 έφεραν σημαντικές αλλαγές. Ως εκ τούτου, το 2023 θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ευκαιρία για μικρές αλλαγές ή ίσως να είναι ένα έτος που προορίζεται αποκλειστικά για την εξάλειψη σφαλμάτων!

Τα ακουστικά AR/VR της Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν το 2023

Εδώ και αρκετό καιρό, η Apple εικάζεται ότι κατασκευάζει ένα AR/VR headset, και πολλές αναφορές το έχουν αναφέρει. Φαίνεται ότι το προϊόν προβλέπεται να κυκλοφορήσει φέτος – με μικρή καθυστέρηση από την αρχική πρόβλεψη για το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Μπορεί να το δούμε να παρουσιάζεται τον Ιούνιο στο WWDC ή να κυκλοφορεί μεταξύ Αυγούστου-Σεπτεμβρίου παράλληλα με την κυκλοφορία του iPhone!

Δείτε επίσης: OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

Παρά την αστρονομική της κεφαλαιοποίηση των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται ότι η Apple δυσκολεύεται να θέσει προτεραιότητες στους πόρους της και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη πολλών προϊόντων ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα, η απόφασή της να διαθέσει λιγότερους πόρους προς το iOS προκειμένου να εργαστεί στο xrOS (το λειτουργικό της σύστημα για AR/VR) φαίνεται λίγο εκτός συνηθισμένου.

Φέτος, η τεχνολογία AR/VR της Apple θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της, εφόσον τηρήσει το χρονοδιάγραμμά της.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS