ΑρχικήgamingΟλοκληρώθηκε το remake του Resident Evil 4

Ολοκληρώθηκε το remake του Resident Evil 4

Η εταιρεία Capcom επιβεβαίωσε ότι το remake του Resident Evil 4 για PC και για τις δύο κονσόλες PlayStation και Xbox ολοκληρώθηκε. Θα κυκλοφορήσει με το απλό και κλασικό όνομα “Resident Evil 4”.
Παρόλο που το Resident Evil θεωρείται ευρέως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, δεν είναι τέλειο. Θα θέλαμε να ανταποκρίνεται στην βαριά του κληρονομιά.

Σύμφωνα με πολλούς fans, το τελευταίο section του παιχνιδιού, το τμήμα του νησιού, δεν είναι τόσο καλό όσο το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: PlayStation Plus Ιανουάριος: Τα δωρεάν παιχνίδια

Resident Evil 4 capcom remake

Λόγω της αμφιλεγόμενης φήμης του, κάποιοι σκεφτόντουσαν οτι θα “κοβόταν” και θα αντικαθίσταντο, αλλά η Capcom επέλεξε να κάνει το remake του Resident Evil 4, πιο σωστά, διατηρώντας το περιεχόμενο.

Φυσικά, το τμήμα του νησιού μπορεί να υποστεί βελτιώσεις, αλλά αν ελπίζετε σε μια τεράστια ανανέωση, θα απογοητευτείτε. Είναι εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει τώρα, την ώρα που το παιχνίδι πλησιάζει στο release του.
Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, το παιχνίδι πιθανότατα θα αναβληθεί.
Αν και κάποιοι μπορεί να απογοητευτούν από αυτή την είδηση, αυτό σίγουρα θα ικανοποιήσει old school παραδοσιακούς gamers και θα χαλαρώσει τις ανησυχίες τους για την αλλαγή κάποιων σημαντικών μερών του παιχνιδιού.

Αν αυτό το τμήμα του παιχνιδιού δεν πρόκειται να επανασχεδιαστεί, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι όλο το παιχνίδι είναι ασφαλές.

Το remake του Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Μαρτίου. Όταν κυκλοφορήσει θα είναι διαθέσιμο μέσω PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για έκδοση Nintendo Switch.

“Η επιβίωση είναι μόνο η αρχή”. Το Resident Evil 4 του 2023 είναι το remake του αρχικού Resident Evil 4 που είχε κυκλοφορήσει το 2005. Με μοντέρνα γραφικά, και χαρακτήρα που ταιριάζει ποιο πολύ στο 2023, κρατάει τη βασική ουσία του παιχνιδιού, αλλά συνδυάζει επίσης ένα εκσυγχρονισμένο gameplay με λίγο καλύτερα σχεδιασμένο storyline.

Resident Evil 4 remake trailer

Ήρθε η ώρα τώρα να ζήσουμε λίγο καλύτερα την αποστολή του Leon S. Kennedy, στην προσπάθεια του να σώσει την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ.

Πηγή πληροφοριών: comicbook.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS