ΑρχικήHow ToTop apps για να μάθετε εύκολα ξένες γλώσσες

Top apps για να μάθετε εύκολα ξένες γλώσσες

Ενδιαφέρεστε να μάθετε μία ξένη γλώσσα, αλλά δε θέλετε να επιστρέψετε στα θρανία; Υπάρχει ένας απλός και ξεκούραστος τρόπος να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Δείτε επίσης: Dating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

ξένες γλώσσες

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε 9 apps εκμάθησης ξένων γλωσσών, που μπορούν να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας προς τη γνώση. Έρευνες δείχνουν ότι όσοι μαθαίνουν ξένες γλώσσες έχουν μια πιο θετική αντίληψη για τους ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς. Επιπλέον, η εκμάθηση μπορεί να αυξήσει τις ευκαιρίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με αυτές τις γλωσσικές εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε λήψη απευθείας στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα γλώσσα μέσα σε λίγα λεπτά.

1. Mondly

Σας επιτρέπει να μάθετε οποιαδήποτε γλώσσα από την μητρική σας γλώσσα, χωρίς να απαιτεί να γνωρίζετε πρώτα Αγγλικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να μάθετε από τα αγγλικά. Αντίθετα, μπορείτε να μάθετε με οποιονδήποτε συνδυασμό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνουν γλώσσες όπως τα Λατινικά, τα Λιθουανικά και τα Σλοβακικά. Η εφαρμογή Mondly χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό υλικών μαθημάτων, επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και chatbot για να βοηθήσει τους μαθητές να κατακτήσουν μια νέα γλώσσα.

Προς το παρόν υποστηρίζει 41 γλώσσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Η Mondly φέρεται να είναι πιο γρήγορη και πιο φυσική από άλλες εφαρμογές για όσους δεν έχουν την αγγλική ως μητρική τους γλώσσα. Επίσης περιλαμβάνει μία έκδοση για παιδιά, που σημαίνει ότι όλη η οικογένεια μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να μάθει μία καινούρια γλώσσα.

Η εφαρμογή Mondly είναι διαθέσιμη σε Web, iOS και Android.

2. Mango

Με πλατφόρμες ειδικά κατασκευασμένες για επιχειρήσεις, σχολεία, βιβλιοθήκες, ακόμη και κυβερνήσεις, η Mango είναι μια ισχυρή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που λειτουργεί σε 70 γλώσσες.

Το λογισμικό προσαρμόζεται καθώς μαθαίνετε, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ευχέρεια με τον δικό σας ρυθμό. Μπορείτε επίσης να διακόψετε ένα μάθημα και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα, μια εύχρηστη δυνατότητα που δεν παρέχουν όλες οι εφαρμογές.

Η εφαρμογή Mango είναι διαθέσιμη σε Web, iOS και Android.

3. Memrise

Το Memrise έγινε διαθέσιμο το 2013 και επικεντρώθηκε στο να κάνει την εκμάθηση γλωσσών διασκεδαστική διδάσκοντας πραγματικές φράσεις και λέξεις. Υπάρχουν επί του παρόντος 23 μαθήματα που δημιουργήθηκαν από το Memrise και προσφέρονται σε πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες. Χ2

Διατίθενται επίσης πρόσθετα μαθήματα που δημιουργήθηκαν από χρήστες σε γλώσσες όπως τα Λατινικά και τα Αλβανικά. Με οικιακά βίντεο φυσικών ομιλητών, το Memrise δίνει στους χρήστες μια αίσθηση του πώς ακούγεται πραγματικά η γλώσσα που επιδιώκουν να μάθουν.

Χρησιμοποιεί επίσης αποδεδειγμένες τεχνικές μνήμης για να ενσωματώσει τα μαθήματα στον εγκέφαλό σας πιο γρήγορα. Ο αλγόριθμός της, προσαρμόζεται στον ρυθμό και το στυλ εκμάθησής σας. Επίσης, κρατάει αρχείο των λέξεων που έχετε αφομοιώσει, για όσους θέλουν να βλέπουν την πρόοδο που έχουν κάνει.

Η πλατφόρμα Memrise λειτουργεί σε πλατφόρμες Web, iOS και Android.

Δείτε ακόμα: Google apps: Βελτιώνονται συνεχώς σε foldables και tablets

ξένες γλώσσες

4. Drops

Το Drops είναι μια εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να μαθαίνουν και να θυμούνται νέες λέξεις στη γλώσσα-στόχο τους. Η εφαρμογή χωρίζει τις λέξεις σε διαφορετικά θέματα που καλύπτουν τα περισσότερα από αυτά που θα χρειαστείτε στην καθημερινή ζωή.

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής είναι όμορφος και οι δραστηριότητες είναι ελκυστικές. Εάν θέλετε πραγματικά να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας, το Drops χρησιμοποιεί μια σειρά από ασκήσεις πέντε λεπτών για να αναπτύξει νέες λέξεις. H λειτουργία “ταξιδιωτική ομιλία” θα σας διδάξει φράσεις που θα χρειαστείτε ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android πλατφόρμες.

5. Busuu

Το Busuu προσφέρει μαθήματα σε δώδεκα γλώσσες, όλα με φυσικούς ομιλητές έτοιμους να διορθώσουν τις ασκήσεις γραφής σας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να εξασκηθείτε ακόμη και εκτός εμβέλειας Wi-Fi.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες Web, iOS και Android.

6. Rosetta Stone

Τα μαθήματά του περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα αναγνώρισης ομιλίας TruAccent, το οποίο σας βοηθά να ρυθμίσετε με ακρίβεια την προφορά σας, ώστε να ακούγεστε σαν ντόπιοι. Tο Rosetta Stone διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα εμβάπτισης που σας εισάγει σε μια νέα γλώσσα χωρίς τη βοήθεια της δικής σας. Προσφέρει μια πιο έντονη εμπειρία που θα μιμηθεί τη ζωή στο εξωτερικό, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες Web, iOS και Android.

7. Duolingo

Μπορεί να έχετε ακούσει για το Duolingo, μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που μετατρέπει την μάθηση μίας νέας γλώσσας σε παιχνίδι. Η εφαρμογή σάς βοηθά να παραμένετε παρακινημένοι με συχνές υπενθυμίσεις και βραβεία για την πρόοδό σας.

Η αξιολάτρευτη μασκότ κουκουβάγια σας καθοδηγεί στα μαθήματά σας και υφίσταται τις συνέπειες αν δεν είστε συνεπείς.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για πλατφόρμες Web, iOS και Android.

8. Pimsleur

Άλλη μία εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μάθετε μία γλώσσα πολύ γρήγορά και εύκολα, είναι η Pimsleur. Για όσους θέλουν να επικεντρωθούν στο να γίνουν καλύτεροι συνομιλητές, η Pimsleur προσφέρει πρακτική ομιλία εν κινήσει. Αυτό σας βοηθά να μάθετε απαντώντας σε ερωτήσεις και επαναλαμβάνοντας το λεξιλόγιο δυνατά. Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ψηφιακές κάρτες flash, παιχνίδια ρόλων και άλλα παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις γνώσεις σας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες Web, iOS και Android.

Δείτε επίσης: Apps με πάνω από 3 εκατ. installs διαρρέουν Algolia API keys

apps

9. Babbel

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί σύντομα μαθήματα 10–15 λεπτά το καθένα, για να σας βοηθήσει να μάθετε παράλληλα με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Το πρόγραμμα επαναλαμβάνει το λεξιλόγιο σε κάθε επίπεδο, μια δοκιμασμένη μέθοδος που βοηθά τους μαθητές να μαθαίνουν και να συγκρατούν νέες λέξεις.

Τα μαθήματα δημιουργούνται επίσης σε συνδυασμό με φυσικούς ομιλητές και καλύπτουν σενάρια που θα χρησιμοποιήσετε σε πραγματικές περιστάσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες Web, iOS και Android.

Η κατάκτηση μίας ξένης γλώσσας έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο σε καθημερινό όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό όταν αποφασίζετε να μάθετε μία ξένη γλώσσα, να επιλέγετε την κατάλληλη μέθοδο για εσάς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS