ΑρχικήUpdatesGoogle Meet - Μεταφρασμένοι υπότιτλοι: Προστέθηκαν περισσότερες γλώσσες

Google Meet – Μεταφρασμένοι υπότιτλοι: Προστέθηκαν περισσότερες γλώσσες

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Google Meet μπήκε σε ένα πρόγραμμα beta για να διευκολύνει τη live μετάφραση των λεζάντων, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες σε συναντήσεις να ξεπερνούν τα γλωσσικά σύνορα με ευκολία. Η δυνατότητα κυκλοφόρησε ευρέως νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά υποστήριζε μόνο λίγες γλώσσες. Οι χρήστες μπορούσαν να μεταφράσουν τα English calls στα γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ισπανικά. Επίσης η μετάφραση δεν λειτουργούσε με τον αντίστροφο τρόπο.

Δείτε επίσης: Google Meet: Νέα δυνατότητα για εύκολο mute-unmute στις βιντεοκλήσεις

Τώρα, η Google ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του Meet μπορούννα αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη νέα λειτουργία για να μεταφράζουν τα English calls τους στα ιαπωνικά, μανδαρινικά (απλοποιημένα), γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ισπανικά και σουηδικά. Ορισμένες από τις νέες υποστηριζόμενες γλώσσες βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση beta, οπότε μπορεί να παρουσιαστούν μικρά προβλήματα στην αρχή – αλλά μην ανησυχείτε! Η Google προσπαθεί συνεχώς να βελτιστοποιεί τις επιδόσεις, ενώ παράλληλα εισάγει περισσότερες γλώσσες για τη δική σας ευκολία.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκρύψετε την πλευρική γραμμή Google Meet και Chat στο Gmail

Google Meet

Το Google Meet επέκτεινε πρόσφατα την υποστήριξη των τυπικών λεζάντων για να συμπεριλάβει μια ποικιλία νέων γλωσσών, όπως τα ιαπωνικά, τα ρωσικά, τα ιταλικά, τα κορεατικά, τα ολλανδικά πορτογαλικά και τα μανδαρινικά (παραδοσιακά). Αν θέλετε πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο των υποστηριζόμενων γλωσσών που είναι τώρα διαθέσιμες στις λεζάντες του Google Meet, φροντίστε να επισκεφθείτε το Google Meet Help Center.

Δείτε επίσης: Google Meet: Πώς να διορθώσετε τo σφάλμα σίγασης μικροφώνου;

Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να εφαρμοστούν πλήρως αυτές οι αλλαγές, οπότε ενδέχεται να μην δείτε τις νέες γλώσσες αμέσως. Σημειώστε ότι οι μεταφρασμένες λεζάντες είναι διαθέσιμες μόνο για τα meetings που οργανώνονται από χρήστες των Google Workspace Bussiness Standard, Bussiness Plus, Enterprise Starter, Enterprise Standard, Enterprise Plus και Education plus. Από την άλλη πλευρά, οι τυπικοί υπότιτλοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους πελάτες του Google Workspace και τους πελάτες παλαιού τύπου G Suite Basic και Business.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS