ΑρχικήUpdatesGoogle apps: Βελτιώνονται συνεχώς σε foldables και tablets

Google apps: Βελτιώνονται συνεχώς σε foldables και tablets

Η Google εργάζεται πάνω σε ένα Google Pixel Tablet και φημολογείται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα foldable. Αυτό σημαίνει ότι και τα Google apps πρέπει να είναι έτοιμα για μεγαλύτερες οθόνες.

Δείτε επίσης: Google Maps Live View: Δείτε το περιβάλλον σας πιο ρεαλιστικά

Google apps: Βελτιώνονται συνεχώς σε foldables και tablets

Όπως αναφέρθηκε σε μια δημοσίευση για το Google Workspace, το Google Slides υποστηρίζει πλέον το dragging and dropping κειμένου και εικόνων από μια διαφάνεια σε μια άλλη, ή ακόμη και σε άλλες εφαρμογές εξ ολοκλήρου. Αυτό όμως είναι εφικτό μόνο αν η εφαρμογή που λαμβάνει υποστηρίζει το drag-and-drop. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από της εφαρμογές της Google το υποστηρίζουν εδώ και καιρό, δεν θα πρέπει να συναντήσετε κάποιο ζήτημα. Το Keep είναι πιθανότατα το πιο γνωστό παράδειγμα, καθώς πρόσθεσε υποστήριξη για σύρσιμο εικόνων τον Ιούλιο του 2022.

Δείτε επίσης: SEO poisoning επίθεση μέσω του Google Data Studio

google apps

Η εφαρμογή Google Drive επέτρεπε πάντα στους χρήστες να μεταφέρουν και να αποθέτουν αρχεία και φακέλους για να τα ανεβάσουν. Ωστόσο, η Google ενημέρωσε πρόσφατα την εφαρμογή για να συμπεριλάβει την ίδια λειτουργία για τη μετακίνηση αντικειμένων μέσα στο Drive. Αυτή η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο σε λειτουργία single window όσο και σε λειτουργία two-window.

Τέλος, η εφαρμογή Google Docs είναι πλέον λειτουργική με ποντίκι υπολογιστή. Αυτό συγκεκριμένα σημαίνει ότι ο κέρσορας θα ενεργεί σύμφωνα με τις αλληλεπιδράσεις σας. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή μπορεί να γίνει αντιληπτή κατά την επιλογή κειμένου με αριστερό κλικ και σύρσιμο.

Δείτε επίσης: Mustang Panda: Χρησιμοποιεί το Google Drive για να κάνει drop malware σε govt δίκτυα

Προφανώς, η Google προσπαθεί να ετοιμάσει τα app της για συσκευές με μεγάλη οθόνη. Δεδομένου ότι το Android διαθέτει υποστήριξη drag-and-drop εδώ και καιρό, είναι ατυχές το γεγονός ότι η εταιρεία μόλις τώρα συνειδητοποίησε ότι ορισμένες από τις εφαρμογές της δεν έχουν ακόμη αυτή τη δυνατότητα. Αλλά προφανώς εδώ κολλάει η φράση «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS