ΑρχικήUpdatesWhatsApp "Accidental Delete": Νέα λειτουργία ασφαλείας

WhatsApp “Accidental Delete”: Νέα λειτουργία ασφαλείας

Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp εισήγαγε μια νέα λειτουργία με το όνομα “Accidental Delete“, ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

WhatsApp Accidental Delete

Η αποστολή ενός μηνύματος σε λάθος άτομο ή ομάδα μπορεί να είναι μια δυσάρεστη κατάσταση, γι’ αυτό και η εφαρμογή επινόησε μια νέα λειτουργία.

Δείτε επίσης: WhatsApp view-once: Νέα safe λειτουργία προβολής μηνυμάτων

Σε όλους έχει τύχει να στείλουν ένα μήνυμα και να κάνουν κλικ στο “Διαγραφή για μένα” αντί για το “Διαγραφή για όλους“, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει γιατί πατώντας “Διαγραφή για μένα”, δεν μπορούν πια να δουν ούτε να διαγράψουν το μήνυμα που έχουν στείλει, αλλά ταυτόχρονα είναι ορατό στα άλλα άτομα στη συνομιλία.

Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, το WhatsApp προσφέρει τη δυνατότητα “Accidental Delete” που θα βοηθήσει τους χρήστες, δίνοντάς τους πέντε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που διέγραψαν το μήνυμα, για να αναιρέσουν τη διαγραφή. Αφού διαγράψουν ένα μήνυμα, θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο διαλόγου με το μήνυμα “Το μήνυμα διαγράφηκε για μένα“. Το πλαίσιο διαλόγου θα έχει επίσης ένα μικρό κουμπί “Αναίρεση“. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί, το μήνυμα που μόλις διαγράψατε θα εμφανιστεί ξανά. Στη συνέχεια, θα μπορούν να επιλέξουν “Διαγραφή για όλους”.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Φέρνει avatars για τα 2 δισεκατομμύρια χρήστες του

Επομένως, εάν ένας χρήστης επιλέξει κατά λάθος τη “Διαγραφή για μένα” αντί για τη “Διαγραφή για όλους”, έχει τώρα την ευκαιρία να αναιρέσει τη διαγραφή του μηνύματος με αυτή τη νέα λειτουργία.

Το “Accidental delete feature” του WhatsApp είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες που έχουν Android συσκευές και iPhone.

Δείτε επίσης: WhatsApp Desktop: Σύντομα θα διαθέτει tab ‘Calls’

Tο WhatsApp, το οποίο ανήκει στη Meta, είναι μια ευέλικτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που παρέχει στους χρήστες πολλές επιλογές όταν πρόκειται να επικοινωνήσουν με άλλους – είτε βρίσκονται στην άλλη άκρη της πόλης είτε στην άλλη άκρη του κόσμου! Η εφαρμογή προσφέρει συνεχώς νέες δυνατότητες και λειτουργίες για να κάνει την εμπειρία χρήσης καλύτερη. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το WhatsApp δοκιμάζει μια λειτουργία view-once για μηνύματα. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα που μπορούν να διαβαστούν μόνο μία φορά από τον παραλήπτη. Μετά την κυκλοφορία, αυτή η Ρύθμιση απορρήτου θα συμβάλει στη βελτίωση του απορρήτου των χρηστών στην πλατφόρμα.

Πηγή: www.businessinsider.in

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS