ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε το Amazon account σας και τι πρέπει να γνωρίζετε...

Πώς να διαγράψετε το Amazon account σας και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σε διαγραφή;

Η διαγραφή του Amazon account σας είναι ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε εντελώς το ιστορικό αγορών σας. Εάν θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, διαβάστε παρακάτω.

Amazon account διαγράψετε

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας

Το Amazon account σας γίνεται share στους ιστότοπους της Amazon, επομένως εάν τον διαγράψετε, θα χάσετε την πρόσβαση στο Amazon.com καθώς και σε διεθνή καταστήματα όπως το Amazon.co.uk και sites που ανήκουν στην Amazοn, όπως το Audible.com. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε κανέναν ιστότοπο για τον οποίο χρησιμοποιείτε το Amazon account. Επιπλέον, θα κλείσει και το Amazοn Payments account σας. Ουσιαστικά, χάνετε την πρόσβαση σε όλα. Τυχόν ανοιχτές παραγγελίες θα ακυρωθούν, οι συνδρομές όπως το Amazοn Prime θα τερματιστούν αμέσως. Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω ούτε θα μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν. Επίσης, το ψηφιακό περιεχόμενο που έχετε αγοράσει θα εξαφανιστεί και δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε εκ νέου τα Kindle eBooks, βίντεο Amazon, μουσική, ψηφιακό λογισμικό, παιχνίδια και οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό περιεχόμενο μπορεί να διαθέτετε.

Δείτε επίσης: Η Amazοn μηνύει διαχειριστές 11.000 ομάδων στο Facebook για ψεύτικες διαδικτυακές κριτικές

Όπως είπαμε και στην αρχή, η Amazon θα διαγράψει και το ιστορικό αγορών του λογαριασμού σας καθώς και τα δεδομένα πελατών, επομένως τυχόν κριτικές, αναρτήσεις και φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στον ιστότοπο της Amazοn θα διαγραφούν επίσης.

Το κλείσιμο του λογαριασμού σας και η δημιουργία ενός νέου είναι ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε το ιστορικό αγορών σας στο Amazon. Δεν χρειάζεται, όμως, να κλείσετε τον λογαριασμό σας εάν θέλετε απλώς να ακυρώσετε το Amazοn Prime, να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας ή να καταργήσετε έναν τρόπο πληρωμής. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να κλείσετε λογαριασμό. Ωστόσο, αν είστε αποφασισμένοι να διαγράψετε το Amazon account σας ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία.

Δείτε επίσης: Amazοn Prime Video: Αποκτά έναν σημαντικό επανασχεδιασμό

Πώς να διαγράψετε το Amazon account σας;

Η Amazon προσφέρει μια φόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας και των σχετικών δεδομένων. Διαβάστε τις προειδοποιήσεις, καθώς είναι μια μόνιμη ενέργεια που θα καταργήσει όλα τα δεδομένα σας στο Amazon, και συμπληρώστε τη φόρμα για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή μέσω email ή μηνύματος κειμένου εντός πέντε ημερών.

Δείτε επίσης: Η Amazοn παραδέχτηκε ότι παρέχει βίντεο Ring στις αρχές εν αγνοία των ιδιοκτητών

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας στην Amazon εάν η φόρμα δεν λειτουργεί

Εάν η παραπάνω φόρμα δεν είναι διαθέσιμη για κάποιο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Amazon μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών. Μπορείτε να ζητήσετε από τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών να κλείσει τον λογαριασμό σας για εσάς.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS