ΑρχικήUpdatesΤο security patch Δεκεμβρίου 2022 κυκλοφορεί στο Galaxy A52s 5G

Το security patch Δεκεμβρίου 2022 κυκλοφορεί στο Galaxy A52s 5G

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Δεκεμβρίου 2022 στη συσκευή Galaxy A51 5G ως μέρος της ενημέρωσης Android 13. Τώρα, η Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας για το Galaxy A52s 5G σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Δείτε επίσης: Android 13 QPR1: Εντοπίστηκαν κάποιες κρυφές λειτουργίες

Galaxy A52s

Δείτε επίσης: Google Chrome: Ανακοινώθηκε η υποστήριξη των passkey!

Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το Galaxy A52s 5G συνοδεύεται από έκδοση firmware A528BXXS1DVL2. Η ενημέρωση κυκλοφορεί στη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Τσεχική Δημοκρατία. Και άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσαν σύντομα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν την ενημέρωση η οποία φέρνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2022 που διορθώνει 93 τρωτά σημεία ασφαλείας.

Εάν είστε χρήστης Galaxy A52s 5G σε οποιαδήποτε από τις χώρες που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο smartphone σας μεταβαίνοντας στο Settings » Software update και μετά να πατήσετε Download and install.

Δείτε επίσης: YouTube στο Android: Αποκτά widgets για ταχύτερη αναζήτηση και περιήγηση

Στα μέσα του 2021, η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A52s 5G με προεγκατεστημένο το Android 11. Αμέσως μετά, στις αρχές του 2022, η συσκευή αναβαθμίστηκε για να τρέξει το Android 12 και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έλαβε τη νεότερη ενημέρωση – καθιστώντας την συμβατή με το Android 13!

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS