ΑρχικήinetWhatsApp companion mode: Χρησιμοποιήστε τον ίδιο λογαριασμό σε πολλά τηλέφωνα

WhatsApp companion mode: Χρησιμοποιήστε τον ίδιο λογαριασμό σε πολλά τηλέφωνα

Αν χρησιμοποιείτε τακτικά πολλά τηλέφωνα και είστε χρήστης του WhatsApp, πιθανότατα δεν είστε ευχαριστημένοι που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό σε διαφορετικές συσκευές. Το WhatsApp “λανσάρει” μια λειτουργία που ονομάζεται “companion mode” στους χρήστες beta, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία και χρήση του ίδιου λογαριασμού WhatsApp σε τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Νέες λειτουργίες – update στο privacy policy

WhatsApp companion mode

Δείτε επίσης: Το WhatsApp λανσάρει τα Communities σε όλους τους χρήστες

Η νέα λειτουργία του WhatsApp είναι διαθέσιμη στην έκδοση beta 2.22.24.18 και προς το παρόν έχει κυκλοφορήσει μόνο σε έναν επιλεγμένο αριθμό χρηστών. Εάν έχετε εγκαταστήσει την τελευταία beta στο τηλέφωνο Android, θα μπορείτε να δείτε την επιλογή για τη σύνδεση συσκευών στο μενού με τις τρεις τελείες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Η λειτουργία δεν είναι διαθέμιση στα τηλέφων iPhone – τουλάχιστον προς το παρόν, αν και είναι πιθανό να λανσαριστεί σύντομα.

Το Companion mode, μια λειτουργία που επιτρέπει τη σύνδεση πολλών τηλεφώνων με έναν μόνο λογαριασμό WhatsApp, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε μια προηγούμενη έκδοση beta της εφαρμογής. Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη τόσο σε tablet όσο και σε τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η λειτουργία είναι εδώ και καιρό διαθέσιμη στην έκδοση desktop του WhatsApp.

Η δυνατότητα πρόσβασης στο WhatsApp σε πολλές συσκευές έχει τα πλεονεκτήματά της – μεταξύ άλλων, το να μην χάνετε ποτέ τα μηνύματα ή τα αρχεία σας.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας

Αν και το Companion Mode του WhatsApp βρίσκεται ακόμα σε beta, σταδιακά γίνεται διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι μια ευρύτερη έκδοση είναι πιθανό να γίνει σύντομα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα νεότερα χαρακτηριστικά του WhatsApp πριν κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό, μπορείτε να εγγραφείτε στο WhatsApp beta. Οι δοκιμές beta είναι ένας τρόπος για τους προγραμματιστές να λαμβάνουν feedback σχετικά με τις εφαρμογές τους από πραγματικούς χρήστες πριν από την κυκλοφορία του τελικού προϊόντος.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS