ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp λανσάρει τα Communities σε όλους τους χρήστες

Το WhatsApp λανσάρει τα Communities σε όλους τους χρήστες

Το WhatsApp άρχισε επιτέλους να λανσάρει παγκοσμίως τη νέα του λειτουργία Communities, μετά από μήνες δοκιμών. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν πολλαπλές ομάδες κάτω από μία ομπρέλα για να τους βοηθήσει να οργανώσουν καλύτερα τις ομαδικές συζητήσεις στην πλατφόρμα. Εκτός από τα Communities, το WhatsApp κυκλοφορεί και μερικά άλλα χαρακτηριστικά με την τελευταία του ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για δημοσκοπήσεις εντός της συνομιλίας, βιντεοκλήσεις 32 ατόμων και ομάδες με έως και 1.024 μέλη.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στον εαυτό σας

WhatsApp Communities

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία WhatsApp Communities. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους διαχειριστές να διαχειρίζονται ευκολότερα τις συνομιλίες, οργανώνοντάς τες σε μια τοποθεσία κάτω από μια ολοκαίνουργια καρτέλα.

Η καρτέλα θα βρίσκεται στο επάνω μέρος των συνομιλιών σας, αν έχετε Android, και θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος στο iOS. Αυτή η καρτέλα παρέχει επιλογές που επιτρέπουν στους διαχειριστές να ξεκινούν νέα Communities ή να προσθέτουν υπάρχουσες ομάδες σε ένα Community. Μέσα σε αυτά τα Communities, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εναλλάσσονται χωρίς κόπο μεταξύ των ομάδων. Επίσης, οι διαχειριστές αποκτούν τη δυνατότητα να μοιράζονται κρίσιμες ενημερώσεις με όλα τα μέλη των group ταυτόχρονα.

Δείτε επίσης: WhatsApp Call Link: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σε Android και iOS;

Εκτός από την πρόσφατη ενημέρωση, ο Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες και μερικές άλλες λειτουργίες που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Η τελευταία ενημέρωση του WhatsApp φέρνει υποστήριξη για βιντεοκλήσεις με έως και 32 συμμετέχοντες – κάτι που ανέφερε για πρώτη φορά ο Zuckerberg όταν το Call Links έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Η υποστήριξη για 1.024 member groups, η οποία εντοπίστηκε πρόσφατα, θα κυκλοφορήσει με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, μαζί με τη δυνατότητα δημιουργίας δημοσκοπήσεων εντός συνομιλίας.

Δείτε επίσης: WhatsApp, Signal και Threema ευάλωτα στο απόρρητο των location data

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, το WhatsApp κυκλοφόρησε νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Avatar στο κανάλι beta. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν προσαρμοσμένα avatars ως εικόνες προφίλ τους.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS