ΑρχικήyoutubeΟι καλύτερες εφαρμογές για Android συσκευές

Οι καλύτερες εφαρμογές για Android συσκευές

Το Android εξελίσσεται όλο κα περισσότερο κάθε χρόνο, με τις εφαρμογές να παραμένουν εξίσου σημαντικές όσο ποτέ. Ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν τη στιγμή.

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να χρησιμοποιήσετε το picture-in-picture σε Android;
Android

Είναι οι εφαρμογές Android που βρίσκονται στην κορυφή ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου. Αυτές οι εφαρμογές έχουν γίνει πανταχού παρούσες με το Android και σίγουρα έχετε ήδη χρησιμοποιήσει κάποιες από αυτές τις εφαρμογές.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές Android που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να είναι σχετικά εξοικειωμένοι με τις περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές.

1Weather

Το 1Weather είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εφαρμογή καιρού που κυκλοφορεί. Διαθέτει απλό σχεδιασμό που σας δείχνει τον τρέχοντα καιρό, πρόβλεψη για έως και 12 εβδομάδες, ραντάρ και άλλα στατιστικά. Μαζί με αυτό, θα λάβετε ένα αρκετά αξιοπρεπές σύνολο από ελαφρώς προσαρμόσιμα widget.

Επίσης προσφέρει ειδοποιήσεις για κακές καιρικές συνθήκες και ένα ραντάρ, ώστε να μπορείτε να δείτε τις καταιγίδες να πλησιάζουν. Υπάρχουν επίσης βίντεο με ενημερώσεις καιρού δύο ή τριών λεπτών για την περιοχή σας.

Το User Interface είναι αρκετά εύκολο στην πλοήγηση. Η δωρεάν έκδοση έχει όλα τα χαρακτηριστικά, με την ύπαρξη ορισμένων διαφημίσεων ωστόσο. Οι περισσότεροι πιθανότατα θα απολαύσουν επίσης μία γκάμα διασκεδαστικών γεγονότων για τον καιρό όταν ανοίξουν την εφαρμογή.

Google Drive

Το Google Drive είναι μια λύση αποθήκευσης cloud που διατίθεται στο Android, όπου όλοι οι νέοι χρήστες λαμβάνουν 15 GB δωρεάν μόνιμα κατά την εγγραφή τους. Μπορείτε, φυσικά, να αγοράσετε περισσότερα αν χρειαστεί.

Αυτό που κάνει το Google Drive τόσο ξεχωριστό είναι η σουίτα εφαρμογών Android που είναι συνδεδεμένες σε αυτό. Περιλαμβάνουν τα Google Docs, Sheets, Slides, Photos, Gmail, Google Calendar, and Google Keep.

Καλύπτει πολλές βασικές υπηρεσίες και είναι τόσο οικονομική που είναι αδύνατο να μην βρίσκεται στις προτάσεις μας. Ορισμένες από τις δυνατότητες αυτών των εφαρμογών περιλαμβάνουν τη ζωντανή συνεργασία, τις δυνατότητες κοινής χρήσης σε βάθος και τη συμβατότητα με έγγραφα του Microsoft Office.

Google Maps και Waze

Το Google Maps κατέχει ουσιαστικά την πρώτη θέση των εφαρμογών πλοήγησης και παραμένουν από τις καλύτερες εφαρμογές Android. Λαμβάνει συχνές, σχεδόν εβδομαδιαίες ενημερώσεις που φαίνεται να προσθέτουν μόνο στην απίστευτα γενναιόδωρη λίστα με τις υπάρχουσες δυνατότητες.

Εκτός από τα πολύ βασικά, οι Χάρτες Google σάς δίνουν πρόσβαση σε σημεία ενδιαφέροντος, δεδομένα κίνησης, οδηγίες για πράγματα όπως βενζινάδικα και μπορείτε να κάνετε λήψη χαρτών για χρήση εκτός σύνδεσης.

Εάν προσθέσετε σε αυτό την εμπειρία Waze, η οποία περιλαμβάνει πολλές δικές της δυνατότητες και δεν θα χρειαστείτε άλλη εφαρμογή πλοήγησης. Και οι δύο εφαρμογές πλοήγησης λειτουργούν στο Android Auto και συνήθως, λειτουργούν καλύτερα από τα συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Το YouTube για Android ενημερώθηκε με homescreen widgets

Android

LastPass

Το LastPass είναι μία από τις εφαρμογές Android που πρέπει να έχετε. Είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας με ασφάλεια.

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία σχεδόν απόρθητων κωδικών πρόσβασης για χρήση στους λογαριασμούς σας. Όλα ελέγχονται με έναν κύριο κωδικό πρόσβασης.

Διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστές, κινητές συσκευές, tablet ή οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, η έκδοση premium είναι αρκετά οικονομική.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το LastPass Authenticator για να το συνοδεύσετε για πρόσθετη ασφάλεια.

Microsoft SwiftKey

Το πληκτρολόγιο Microsoft SwiftKey είναι ένα από τα πιο ισχυρά και προσαρμόσιμα πληκτρολόγια τρίτων που διατίθενται. Έφτασε στην αγορά πριν από αρκετά χρόνια με μια μηχανή πρόβλεψης που δεν έμοιαζε σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο και η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί πολύ με τα χρόνια. Προσφέρει λήψη με δωρεάν θέματα, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσετε απολύτως τίποτα.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια αποκλειστική σειρά αριθμών SwiftKey Flow, που επιτρέπει την πληκτρολόγηση με χειρονομίες, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, συγχρονισμό μεταξύ συσκευών της βιβλιοθήκης σας και πολλά άλλα.

Είναι περίπου τόσο καλό όσο το να είχατε ένα κανονικό πληκτρολόγιο.

YouTube και YouTube Music

Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω. Ωστόσο, ο συνδυασμός YouTube Music και YouTube είναι εξαιρετικός.

Με μία τιμή, λαμβάνετε απεριόριστη μουσική από το YouTube Music με περισσότερα από αρκετά κομμάτια για να ανταγωνιστείτε το Spotify και το Apple Music.

Ωστόσο, έχετε επίσης YouTube χωρίς διαφημίσεις μαζί με αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο και λήψεις εκτός σύνδεσης.

Οι ακουστικόφιλοι μπορεί να θέλουν να ελέγξουν τις επιλογές Hi-Fi, ακόμα κι αν αυτές οι υπηρεσίες διατίθενται σε premium ή σε μία από αυτές τις εφαρμογές ροής μουσικής επίσης.

Pocket Casts

Το Pocket Casts είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές podcast. Οι πιο πρόσφατες αλλαγές, έχουν κάνει την εφαρμογή περισσότερο χρησιμοποιήσιμη από οποιονδήποτε, ακόμη και χωρίς συνδρομή.

Η εφαρμογή φιλοξενεί έναν τόνο podcast, καλές επιλογές κοινής χρήσης και μπορείτε να ορίσετε πράγματα όπως η αυτόματη λήψη και η ταχύτητα αναπαραγωγής. Η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή, ευανάγνωστη και εύκολη στην πλοήγηση.

Η συνδρομή είναι ως επί το πλείστον προαιρετική και περιλαμβάνει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, περισσότερα θέματα, 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud για την αποθήκευση podcast και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Η Google μειώνει τον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζουν το Android Auto

εφαρμογές

Solid Explorer

Η περιήγηση αρχείων είναι κάτι που όλοι αναπόφευκτα πρέπει να κάνουν κι αυτό το πρόγραμμα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Το Solid Explorer είναι σχεδόν τόσο καλό όσο και στο πεδίο των εφαρμογών εξερεύνησης αρχείων.

Διαθέτει Υλικό Σχεδιασμό, υποστήριξη αρχειοθέτησης, υποστήριξη για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, ακόμα και υποστήριξη FTP, SFPT, WebDav και SMB/CIFS.

Φαίνεται υπέροχο, είναι απίστευτα σταθερό και λειτουργεί καλά.

Άλλα προγράμματα περιήγησης αρχείων έχουν περισσότερες δυνατότητες, αλλά λίγα συνδυάζουν την εμφάνιση, την ευκολία χρήσης και τις δυνατότητες όπως το Solid Explorer.

Οι παραπάνω εφαρμογές μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις.

Σε εσάς μένει απλώς να επιλέξετε αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS