ΑρχικήinetΟ Elon Musk υπαινίσσεται ότι θα κάνει ένα σημαντικό update στο Twitter

Ο Elon Musk υπαινίσσεται ότι θα κάνει ένα σημαντικό update στο Twitter

Εάν η συμφωνία του για την αγορά του Twitter πραγματοποιηθεί, ο Elon Musk υπαινίχθηκε ότι στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα λάβει μια μεγάλη ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Θα απολύσει το 75% των υπαλλήλων του Twitter;

elon musk twitter

Δείτε επίσης: Starlink Ουκρανία – Elon Musk: Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη χώρα παρά την απώλεια χρημάτων

Εάν ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας δεν κλείσει την εξαγορά ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι τις 21:00 ώρα Αγγλίας την Παρασκευή, θα πρέπει να δικαστεί τον Νοέμβριο.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει για την πραγματοποίηση της συμφωνίας, καθώς και για τις ιδέες που μπορεί να έχει σχετικά με το πώς θα αλλάξει το Twitter προς το καλύτερο όταν θα έχει τον έλεγχο.

Η πιο πρόσφατη ένδειξη για το τι σχεδιάζει να κάνει με το Twitter περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη δυνατότητα βίντεο που θα ανταγωνιστεί το YouTube και θα αποφέρει πρόσθετα έσοδα για την εφαρμογή. Σε απάντηση σε ένα thread στο Twitter που αμφισβητούσε την υλοποίηση της ιδέας του, ο κ. Musk δημοσίευσε ένα emoji που κλείνει το μάτι.

Το thread ανέφερε: “Μόλις αναλάβει ο @elonmusk, αναρωτιέμαι αν η πλατφόρμα @TwitterSpaces μπορεί να εξελιχθεί προς το βίντεο και να ανταγωνιστεί το @YouTube για τη δημιουργία περιεχομένου…

“Είναι τρελό που το Twitter δεν έχει εφαρμόσει προς το παρόν έναν κλώνο του YouTube. Τα μισά tweets μου είναι links σε βίντεο στο YouTube. Το Twitter δεν λαμβάνει καμία αξία από αυτά. Εάν οι χρήστες μπορούσαν να παρακολουθήσουν βίντεο με δημιουργία εσόδων στο Twitter, το Twitter θα λάμβανε πολλά κέρδη από τις διαφημίσεις και θα αύξανε μαζικά τα έσοδα του.”

Δείτε επίσης: Elon Musk: Η κινεζική κυβέρνηση δεν θέλει το Starlink στην Κίνα

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν ο κ. Musk θα προχωρήσει στην εξαγορά, καθώς έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι είναι σκεπτικός σχετικά με τον αριθμό των bots στο Twitter.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS