ΑρχικήinetΤο πρόγραμμα συνδρομής Netflix Basic with Ads κυκλοφορεί για 6,99 $

Το πρόγραμμα συνδρομής Netflix Basic with Ads κυκλοφορεί για 6,99 $

Το πρόγραμμα συνδρομής του Netflix που βασίζεται σε διαφημίσεις, θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου για 6,99 $ το μήνα, που είναι 3 $ λιγότερο από το φθηνότερο πρόγραμμα της υπηρεσίας ροής χωρίς διαφημίσεις.

Δείτε επίσης: Netflix: Επιπλέον επίπεδο προστασίας στον λογαριασμό σας
Netflix

Η εταιρεία ονομάζει το πρόγραμμα που βασίζεται σε διαφημίσεις ως “Basic with Ads“. Θα ενταχθεί στις τρεις άλλες επιλογές υπηρεσιών του Netflix: το Βασικό πρόγραμμα 9,99 $ ανά μήνα, το Πρότυπο 15,49 $ και το πρόγραμμα Premium 19,99 $, τα οποία είδαν αύξηση τιμών τον Ιανουάριο.

Το Netflix λέει ότι το νέο πρόγραμμα που βασίζεται σε διαφημίσεις, προσφέρει όλες τις δυνατότητες του Βασικού προγράμματος, αλλά οι συνδρομητές θα αντιμετωπίσουν “κατά μέσο όρο 4 έως 5 λεπτά διαφημίσεων την ώρα“. Το Netflix πρόσθεσε: «Οι διαφημίσεις θα έχουν διάρκεια 15 ή 30 δευτερολέπτων, οι οποίες θα παίζονται πριν και κατά τη διάρκεια των εκπομπών και των ταινιών».

Επιπλέον, «ένας περιορισμένος αριθμός ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω περιορισμών αδειοδότησης», δήλωσε η εταιρεία. Το πρόγραμμα Basic with Ads καταργεί επίσης τη δυνατότητα λήψης τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών για προβολή εκτός σύνδεσης.

Δείτε ακόμα: Έρευνα: Εκατομμύρια συνδρομητές θα εγκαταλείψουν το Netflix

Ωστόσο, η εταιρεία αναβαθμίζει το περιεχόμενο βίντεο τόσο για το Basic with Ads όσο και για το Basic πρόγραμμα σε ποιότητα βίντεο “720p/HD“, μια σημαντική βελτίωση από την τυπική ευκρίνεια 480p.

πρόγραμμα

Η εταιρεία παρουσιάζει το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους χρήστες που πληρώνουν και να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα όταν η ανάπτυξή της έχει σταματήσει. Την ίδια στιγμή, το Netflix ετοιμάζεται επίσης να εκδιώξει τους χρήστες που μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης.

Το πρόγραμμα Basic with Ads κοστίζει το ίδιο με το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις της Hulu. Θα πρέπει επίσης να ανταγωνιστεί την Disney+, η οποία επίσης δουλεύει στο δικό της πρόγραμμα που βασίζεται σε διαφημίσεις, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με 7,99 $ το μήνα.

«Είμαστε σίγουροι ότι με το Netflix που ξεκινά από 6,99 $ το μήνα, έχουμε τώρα μια τιμή και ένα πρόγραμμα για κάθε ενδιαφερόμενο», πρόσθεσε ο πάροχος ροής. «Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, είμαστε ικανοποιημένοι με το ενδιαφέρον τόσο των καταναλωτών όσο και της διαφημιστικής κοινότητας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι θα ακολουθήσει».

Δείτε επίσης: Το Netflix λέει ότι ανοίγει ένα video game studio στη Φινλανδία

Το πρόγραμμα που βασίζεται σε διαφημίσεις του Netflix ξεκινά στις ΗΠΑ και σε άλλες 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Μεξικού και του Καναδά. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Basic with Ads που ξεκινά στις 3 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. PT μέσω του Netflix.com.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS