ΑρχικήinetStudio Display: Οι ιδιοκτήτες είναι απογοητευμένοι με τα προβλήματα των ηχείων και...

Studio Display: Οι ιδιοκτήτες είναι απογοητευμένοι με τα προβλήματα των ηχείων και του μικροφώνου

Η Apple έχει αναγνωρίσει ένα πρόβλημα των ηχείων Studio Display. Αυτό περιλαμβάνει ασταθή αναπαραγωγή, απροσδόκητη διακοπή του ήχου και προβλήματα ταχύτητας αναπαραγωγής.

Η εταιρεία προς το παρόν έχει παράσχει μόνο μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Η μέση τιμή των iPhone 14 και Apple Watches φαίνεται ότι πρόκειται να αυξηθεί

Studio Display

Επανεκκινήστε την Studio Display για να διορθώσετε το ηχείο

Η λύση της Apple περιλαμβάνει την απενεργοποίηση της Studio Display, την αποσύνδεσή της από την πρίζα, την αφαίρεση τυχόν συνδεδεμένων αξεσουάρ και την αναμονή 10 δευτερολέπτων. Μετά από αυτό, συνδέστε ξανά την οθόνη για να δείτε εάν το πρόβλημα παραμένει. Όπως αναφέρθηκε από το MacRumors, η εταιρεία μοιράστηκε τη λύση σε ένα εσωτερικό σημείωμα στους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της.

Δείτε επίσης: Google και Apple υπό έρευνα για scam crypto apps στα καταστήματα εφαρμογών

Η εταιρεία σημειώνει ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα hardware, υπονοώντας ότι μια μελλοντική ενημέρωση firmware μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πότε η Apple θα παρουσιάσει την επιδιόρθωση. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επανεκκινείτε την οθόνη τακτικά για να διατηρείτε υπό έλεγχο τα προβλήματα των ηχείων της.

Οι κάτοχοι της Studio Display δεν είναι ευχαριστημένοι με το ηχείο και το μικρόφωνό της

Η αναγνώριση της Apple έρχεται μετά από μήνες παραπόνων από τους ιδιοκτήτες της Studio Display. Το δικό της φόρουμ υποστήριξης και το Twitter είναι γεμάτα με αναφορές σχετικά με την κακή απόδοση του ηχείου και του μικροφώνου της οθόνης. Το ζήτημα φαίνεται να είναι διαδεδομένο χωρίς σαφή και μόνιμη λύση.

Η Studio Display της Apple που κοστίζει 1.599 δολάρια μαστίζεται με προβλήματα από την κυκλοφορία της. Τελικά, η Apple βελτίωσε την απόδοση της κάμερας web με μια ενημέρωση. Ωστόσο, η ποιότητα εξακολουθεί να μην είναι τόσο καλή όσο υποσχέθηκε.

Δείτε επίσης: Η Apple έχει 860 εκατομμύρια paid subscribers σε όλες τις υπηρεσίες

Η Studio Display παραπαίει σε όλες τις πτυχές για τις οποίες η Apple καυχήθηκε έντονα κατά την κυκλοφορία της. Ενώ η εταιρεία μπορεί τελικά να διορθώσει τα προβλήματα, δεν θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ένα προϊόν με τόσο πολλά σφάλματα.

Πηγή πληροφοριών: cultofmac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS