ΑρχικήReviewsDell οθόνη 32 ιντσών 4K κοστίζει όσο μια οθόνη Studio

Dell οθόνη 32 ιντσών 4K κοστίζει όσο μια οθόνη Studio

Η Dell σε πρόσφατη αναφορά της αποκάλυψε την τιμή των 1.599,99$ για την νεα της οθόνη UltraSharp 32 ιντσών 4K που είχε εμφανιστεί στο CES. Αυτή η τιμή μπορεί στα αυτιά σας να ακούγεται οικεία. Αυτό οφείλεται στο ότι η οθόνη Studio 27 της Apple κοστίζει σχεδόν τα ίδια λεφτά.

Dell οθόνη 32 ιντσών 4K κοστίζει όσο μια οθόνη στούντιο

Παρόλα αυτά όμως μόνο η Dell δικαιολογεί την τιμή με το μέγεθος της οθόνης και τον αισθητήρα της κάμερας.

Η Οθόνη Dell (U3223QZ) εστιάζει στο video conferencing, κάτι που γίνεται σαφές από την ενσωματωμένη κάμερα Web UltraSharp με αισθητήρα Sony Stravis 4K HDR που χρησιμοποιεί AI λειτουργία. Αυτό μοιάζει λίγο με την λειτουργία Centre Stage της Apple που χρησιμοποιείται στην οθόνη Studio και σε άλλες συσκευές, μια παρόμοια λειτουργία αυτόματης πλαισίωσης που η HP υλοποίησε πρόσφατα στην επερχόμενη οθόνη τηλεδιάσκεψης Z24m.

Επίσης, κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να γείρετε την κάμερα σε διαφορετικές γωνίες χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε ολόκληρη την οθόνη (αν και τεχνικά θα μπορούσατε, καθώς έχει την δυνατότητα κλίσης), καθώς και να προσαρμόσετε το οπτικό πεδίο σας σε 65,78 ή 90 μοίρες ανάλογα με το πόσο φόντο θέλετε στο πλαίσιο. Το κλείστρο της κάμερας θα ανοίγει αυτόματα όταν χρησιμοποιείται και θα κλείνει όταν δεν χρησιμοποιείται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να θυμάστε να κλείσετε το κλείστρο χειροκίνητα όταν τελειώσετε με την σύσκεψή σας. Τώρα, όσον αφορά τον ήχο, διαθέτει διπλά μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και δυο ηχεία 14W.

Η οθόνη 4K 3840 x 2160 IPS έχει refresh rate 60HZ και χρόνο απόκρισης 8 ms πράγμα αρκετά αργό ο οποίος σίγουρα δέν είναι ο ιδανικότερος εάν θέλετε να παίξετε κάποιο Video Game στην οθόνη. Διαθέτει επίσης αρκετές θύρες όπου μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-C, θύρα HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 και 5-10 Gbps USB 3.2 Gen 2 θυρών.

Dell οθόνη 32 ιντσών 4K κοστίζει όσο μια οθόνη στούντιο

Σίγουρα ενα απο τα δυνατά σημεία της Dell φαίνεται να είναι η κάμερα Web. Η οθόνη Studio έχει μια κάμερα web 12 MP που δυσκολευόταν με την ποιότητα του βίντεο κατά την κυκλοφορία. Παρόλο που η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση σε μια προσπάθεια να διορθώσει το πρόβλημα, εξακολουθεί η ποιότητα της κάμερας να μην είναι τόσο εντυπωσιακή. Ωστόσο, αν είστε χρήστης Mac μπορεί να μην αξίζει να μεταβείτε σε μια οθόνη 4K όταν υπάρχει ήδη μια 5K οθόνη στο οικοσύστημα της Apple με την ίδια ακριβή τιμή. Επιπλέον, πολλοί κάτοχοι Mac προτιμούν οθόνες που έχουν ανάλυση 5K, καθώς οι χρήστες τείνουν να αντιμετωπίζουν κλιμακώσεις όταν χρησιμοποιούν μια οθόνη 4K ως εξωτερική οθόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS