ΑρχικήTop PicksΓιορτή της Μητέρας: Αγόρασε φθηνά Office και πάρε τα Windows ΔΩΡΕΑΝ

Γιορτή της Μητέρας: Αγόρασε φθηνά Office και πάρε τα Windows ΔΩΡΕΑΝ

Το Godeal24 γιορτάζει την Γιορτή της Μητέρας και σου προσφέρει 1+1 εντελώς δωρεάν προϊόντα. Μόνο για λίγες ημέρες θα βρεις στην ιστοσελίδα του Godeal24 την προσφορά Mother’s Day BOGO SALE κατά την διάρκει της οποίας αν αγοράσεις γνήσια και φθηνά Office θα πάρεις τα Windows εντελώς δωρεάν!! Διάβασε το άρθρο μας για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Είτε χρειάζεστε το Excel για ανάλυση δεδομένων, το Teams για απομακρυσμένη εργασία ή το PowerPoint για παρουσιάσεις, το Microsoft Office είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό γραφείου, αλλά συνήθως κοστίζει 439,99 $. Δεν χρειάζεται όμως να πληρώσετε τόσο πολλά καθώς χάρη στην Γιοαρτή της Μητέρας υπάρχει η δωρεάν προσφορά του Godeal24 buy one get one: μπορείτε να αποκτήσετε ένα γνήσιο Microsoft Office 2021 Professional με μόλις 31,99 € συν ένα γνήσιο Windows 10 ή Windows 11 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δείτε ακόμα: Windows 11 ασφάλεια- Πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός πρόσβασης σας;

Το Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft και πιθανότατα χρησιμοποιείται ευρύτερα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή στον κόσμο. Το Office 2021 είναι πιο γρήγορο και παραγωγικό. Τώρα, το Godeal24 σας προσφέρει την καλύτερη τιμή και τον πιο χρήσιμο συνδυασμό κατά τη διάρκεια της έκπτωσης BOGO για τη γιορτή της μητέρας! Εφόσον αγοράζετε τη σειρά MS Office, θα λάβετε τα Windows 10 ή τα Windows 11 ΔΩΡΕΑΝ, που σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο να πληρώσετε την τιμή του Office και να αποκτήσετε Office και Windows OS!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο προσιτό από αυτό! Η Godeal24 πουλάει κυρίως λογισμικό OEM, με 100% γνήσια εγγύηση! Το Godeal24 γνωρίζει ξεκάθαρα το “ιστορικό” κάθε άδειας, διασφαλίζοντας ότι η άδεια χρήσης που χρησιμοποιεί ο χρήστης είναι γνήσια και ασφαλής! Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν έξοδα logistics και αποθήκευσης, το κόστος μειώνεται πολύ, επομένως η τιμή είναι επίσης πολύ φθηνή!

Δείτε ακόμα: Πως να κάνω Backup Windows 11 και 10 με File history και OneDrive

Γιορτή της Μητέρας εκπτώσεις: Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε Office και να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας!

50% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού SGO50 αν χρειάζεστε απλώς Windows. Φθηνή, 100% γνήσια εγγύηση και καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

Έκπτωση έως και 62% σε Microsoft software. Κωδικός κουπονιού: SGO62

Γιορτή της Μητέρας: Αγόρασε φθηνά Office και πάρε τα Windows ΔΩΡΕΑΝ

Ως επαγγελματική πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού, η Godeal24 δεν πουλά μόνο Windows και Office, αλλά και πληθώρα λογισμικού εργαλείων υπολογιστή, όπως Ashampoo PDF Pro 3, MacBooster 8 Lifetime Subscription για MAC, λογισμικό εργαλείων της σειράς iObit κ.λπ.

Γιορτή της Μητέρας εκπτώσεις: Computer tools στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

Το Godeal24 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με επαγγελματική, γρήγορη εξυπηρέτηση, παρακολούθηση πληρωμών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη πριν και μετά την αγορά του χρήστη, όχι μόνο για την επίλυση τυχόν προβλημάτων, αλλά και για να προτείνει ποιες εκδόσεις των Windows να αγοράσετε και για να παρέχει υπηρεσίες μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής.

Δείτε Ακόμα: Πώς θα αλλάξετε την προεπιλεγμένη διαδρομή λήψης στα Windows;

Με το λογισμικό υψηλής ποιότητας και τις επαγγελματικές υπηρεσίες του, το Godeal24 έχει λάβει βαθμολογία 4,9 και βαθμολογία ικανοποίησης 98% στο TrustPilot (το οποίο είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), η οποία είναι η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του Godeal24 από τους χρήστες!

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας: service@godeal24.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS