ΑρχικήinetWWDC 2022: Το φετινό online συνέδριο της Apple ξεκινά στις 6 Ιουνίου

WWDC 2022: Το φετινό online συνέδριο της Apple ξεκινά στις 6 Ιουνίου

Ο Ιούνιος πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι πλησιάζει και η ημέρα για το Worldwide Developer Conference, που διοργανώνει η Apple κάθε χρόνο. Η Apple ανακοίνωσε ότι η φετινή εκδήλωση WWDC 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 Ιουνίου (Δευτέρα) και 10 Ιουνίου (Παρασκευή). Το 33ο συνέδριο προγραμματιστών θα γίνει διαδικτυακά (virtual), αν και θα υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα παρακολούθησης της κεντρικής ομιλίας στο Apple Park στις 6 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Apple: Τα reader apps θα κάνουν sign up νέων συνδρομητών χωρίς να πληρώνουν τέλη

Apple WWDC 2022 online

Τα δύο τελευταία WWDC events ήταν μόνο online και δωρεάν για όλους, λόγω της πανδημίας COVID-19. Πριν από το 2020, η Apple φιλοξενούσε το WWDC στο Συνεδριακό Κέντρο McEnery στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και παρευρίσκονταν χιλιάδες προγραμματιστές και υπάλληλοι της Apple, αλλά από το 2020, τα πράγματα άλλαξαν. Οι ανησυχίες για την πανδημία υπάρχουν ακόμα, αλλά η Apple επιστρέφει σταδιακά στην “κανονικότητα” και θα απαιτήσει από το εταιρικό προσωπικό να εργάζεται από το γραφείο τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα έως τα μέσα Απριλίου.

Λέγεται ότι στο WWDC 2022 θα πάρουμε μια εικόνα του iOS 16, του iPadOS 16, του watchOS 9, του tvOS 16 αλλά και της επόμενης έκδοσης macOS. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει και κάποιο νέο hardware. Κάτι τέτοιο έγινε τελευταία φορά στο WWDC του 2019, όταν αποκάλυψε το Mac Pro τρίτης γενιάς και την Pro Display XDR. Φέτος, η Apple θα μπορούσε ενδεχομένως να δώσει και περισσότερες πληροφορίες για τα τσιπ επόμενης γενιάς που φτιάχνει η ίδια, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του M1 Ultra.

Δείτε επίσης: Apple: Τα reader apps θα κάνουν sign up νέων συνδρομητών χωρίς να πληρώνουν τέλη

Apple WWDC 2022 6 Ιουνίου

Στην καρδιά του, το WWDC ήταν πάντα ένα φόρουμ για τη δημιουργία σύνδεσης και την οικοδόμηση κοινότητας”, δήλωσε η Susan Prescott, αντιπρόεδρος της Apple στο τμήμα Worldwide Developer Relations and Enterprise and Education Marketing. “Σε αυτό το πνεύμα, το WWDC22 προσκαλεί προγραμματιστές από όλο τον κόσμο να έρθουν μαζί για να εξερευνήσουν πώς να ζωντανέψουν τις καλύτερες ιδέες τους… Μας αρέσει να συνδεόμαστε με τους προγραμματιστές μας...”.Δεν θα υπάρχει κόστος για το WWDC 2022, καθώς όλοι οι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν το virtual event της Apple.

Δείτε επίσης: Apple update: Διόρθωση zero-day bugs που επηρεάζουν iPhone, Mac

Η Apple σχεδιάζει να παρέχει στους προγραμματιστές πρόσθετες πληροφορίες πριν από το ‌WWDC 2022 μέσω email, της εφαρμογής Apple Developer και του ιστότοπου Apple Developer.

Πηγή: macrumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS