ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp αρχίζει να κυκλοφορεί emoji reactions στην Android beta

Το WhatsApp αρχίζει να κυκλοφορεί emoji reactions στην Android beta

Το WhatsApp, η υπηρεσία κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που ανήκει στην Meta, η οποία διαθέτει πάνω από δύο δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, προσθέτει emoji reactions σε beta στο Android. Το WABetaInfo, μια αξιόπιστη πηγή των επερχόμενων λειτουργιών του WhatsApp, αναφέρει ότι τα emoji reactions έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην beta έκδοση 2.22.8.3 της εφαρμογής Android της υπηρεσίας, δίνοντας στους χρήστες έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να απαντούν στα εισερχόμενα μηνύματα.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp μπορεί να περιορίσει κι άλλο την προώθηση μηνυμάτων

WhatsApp

Με ένα παρατεταμένο πάτημα ενός ληφθέντος μηνύματος, η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν με ένα από τα έξι emoji. Το WhatsApp φαίνεται να λανσάρει τη δυνατότητα στο Android σε φάσεις.

Δείτε επίσης: Ρωσία: Η Meta είναι «εξτρεμιστική οργάνωση» – ban σε Instagram/WhatsApp

Παράλληλα με την εμφάνισή του στο Android, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αντιδράσεις emoji θα κυκλοφορήσουν και για τις εφαρμογές iOS και επιτραπέζιους υπολογιστές. Από τις αρχές Ιανουαρίου, η εφαρμογή beta του WhatsApp για iOS είχε μια εναλλαγή ρυθμίσεων για τον έλεγχο των "Reaction Notifications" και μια παρόμοια ρύθμιση εμφανίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στην έκδοση beta της εφαρμογής για υπολογιστές.

WhatsApp

Δείτε επίσης: Η Google θα περιορίσει τον δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο Drive για WhatsApp backups

Τα emoji reactions έχουν γίνει συνηθισμένα σε άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το iMessage, το Facebook Messenger, η εφαρμογή Messages της Google, ακόμη και τα DMs του Twitter. Τώρα, φαίνεται πως μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, το WhatsApp ενημερώνεται καταλλήλως.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS