ΑρχικήUpdatesNetflix: Κοινή χρήση κωδικών με extra χρέωση;

Netflix: Κοινή χρήση κωδικών με extra χρέωση;

Το Netflix γίνεται πιο αυστηρό, αφού σχεδιάζει να επιτρέπει την κοινή χρήση κωδικών “με άτομα εκτός του νοικοκυριού”, αλλά με extra χρέωση.

Netflix Κοινή χρήση κωδικών
Netflix: Κοινή χρήση κωδικών με extra χρέωση;

Το Netflix προσπαθεί πιο εντατικά να καταπολεμήσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης ή τουλάχιστον την κοινή χρήση όπως γίνεται μέχρι τώρα. Σύμφωνα με μια ανάρτηση της εταιρείας, το Νetflix αρχίζει να δοκιμάζει ένα νέο add-on που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται “εύκολα και με ασφάλεια” τον κωδικό πρόσβασής τους με άτομα εκτός του σπιτιού τους. Ωστόσο, για να το κάνουν αυτό, θα χρειαστεί να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Δείτε επίσης: Netflix και TikTok αποσύρονται από τη Ρωσία

Netflix: Κοινή χρήση κωδικών με extra κόστος

Η Chengyi Long, στέλεχος στο Netflix, έγραψε στο blog post:

Πάντα διευκολύναμε τα άτομα που ζουν μαζί να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Netflix, με λειτουργίες όπως ξεχωριστά προφίλ και πολλά streams στα πακέτα Standard και Premium. Αν και αυτά ήταν εξαιρετικά δημοφιλή, έχουν επίσης δημιουργήσει κάποια σύγχυση σχετικά με το πότε και πώς μπορεί να γίνει κοινή χρήση των κωδικών του Netflix. Ως αποτέλεσμα, οι λογαριασμοί μοιράζονται μεταξύ των νοικοκυριών — επηρεάζοντας την ικανότητά μας να επενδύουμε σε καταπληκτικές νέες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για τα μέλη μας“.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το Netflix θα αρχίσει να δοκιμάζει δύο features.

Add an Extra Member: Αυτή η νέα δυνατότητα θα επιτρέψει στους συνδρομητές του Netflix Standard και του Netflix Premium plan να προσθέτουν sub accounts για έως και δύο άτομα με τα οποία δεν ζουν μαζί. Καθένα από αυτά τα άτομα θα αποκτήσει το δικό του προφίλ και εξατομικευμένες προτάσεις, καθώς και δικό του όνομα σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης.

Αυτή η δυνατότητα θα αρχίσει να δοκιμάζεται στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού. Το κόστος θα είναι 2380 CLP στη Χιλή, 2,99 $ USD στην Κόστα Ρίκα και 7,9 PEN στο Περού.

Δείτε επίσης: Το Netflix δοκιμάζει το Fast Laughs σε τηλεοράσεις

Σε αυτές τις τρεις αγορές, το Netflix θα ειδοποιήσει τους συνδρομητές που “μοιράζονται τον λογαριασμό τους εκτός του νοικοκυριού τους” σχετικά με αυτή τη νέα επιλογή.

Transfer Profile to a New Account: Τα μέλη στα προγράμματα Basic, Standard και Premium μπορούν να επιτρέψουν στα άτομα που μοιράζονται τον λογαριασμό τους, να μεταφέρουν πληροφορίες προφίλ είτε σε νέο λογαριασμό είτε σε sub account Extra Member, διατηρώντας το ιστορικό προβολής, το My List και εξατομικευμένα recommendations.

Δείτε επίσης: Netflix: Μπορείτε να αφαιρέσετε σειρές/ταινίες από τη λίστα “Continue Watching”

Το Netflix δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ή εάν σκοπεύει να επεκτείνει αυτό το “τεστ” εκτός αυτών των τριών χωρών. “Θα εργαστούμε για να κατανοήσουμε τη χρησιμότητα αυτών των δύο λειτουργιών σε αυτές τις τρεις χώρες, προτού κάνουμε αλλαγές οπουδήποτε αλλού στον κόσμο“, λέει η εταιρεία.

Αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια του Netflix να καταπολεμήσει τη δωρεάν κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Πέρυσι, η εταιρεία ζητούσε από χρήστες που δεν “ζούσαν με τον κάτοχο αυτού του λογαριασμού” να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS