ΑρχικήgamingΤο Call of Duty: Warzone έρχεται στις κινητές συσκευές

Το Call of Duty: Warzone έρχεται στις κινητές συσκευές

Το επιτυχημένο battle royale παιχνίδι Call of Duty: Warzone, έρχεται σε κινητές συσκευές. Η έκδοση για κινητά του Call of Duty: Warzone αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, όταν η Activision άρχισε να δημοσιεύει λίστες θέσεων εργασίας για αυτό και να τις διαφημίζει στους επίσημους λογαριασμούς Twitter.

Δείτε επίσης: Apex Legends Mobile: Την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο σε 10 χώρες

Call of Duty: Warzone

Οι αγγελίες εργασίας στον ιστότοπο του Call of Duty είναι αρκετά ασαφείς και δεν δίνουν πολλές πληροφορίες. Προφανώς αυτή είναι κάποια έκδοση του Warzone, εκτός από το ότι πρόκειται για mobile platforms, δεν λένε πολλά πέρα ​​από αυτό.

Ένα πράγμα που αναφέρουν οι αναρτήσεις είναι ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται εγγενώς για κινητές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι ένα direct port της τρέχουσας έκδοσης του Warzone. Η ανάρτηση λέει επίσης ότι το παιχνίδι προορίζεται να διασκεδάσει τους παίκτες για «πολλά χρόνια», πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε ότι θα λαμβάνει ενημερώσεις και αλλαγές, όπως ακριβώς και οι εκδόσεις του παιχνιδιού για κονσόλα και PC.

Δείτε επίσης: Η Ουκρανία ζητά αποκοπή της Ρωσίας από την παραγωγή videogames

Αν όλα αυτά σας ακούγονται οικεία, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ήδη υπάρχει ένα παιχνίδι μάχης Call of Duty για τηλέφωνα που ονομάζεται Call of Duty: Mobile. Όμως, ενώ το Call of Duty: Mobile είναι μέρος του franchise, στην πραγματικότητα δεν έχει αναπτυχθεί από τα εσωτερικά στούντιο της Activision. Αντίθετα, το παιχνίδι κατασκευάζεται από τον Κινέζο developer TiMi Studio Group, το στούντιο πίσω από το Pokémon Unite. Το Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019 και έκτοτε είναι ένα από τα διασημότερα παιχνίδια για κινητά στον κόσμο.

Call of Duty: Warzone

Δείτε επίσης: Το God of War game αποκτά τηλεοπτική εκπομπή

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση για κινητά του Call of Duty: Warzone ή ακόμη και πώς θα ονομάζεται επίσημα. Είμαστε σε αναμονή νέων πληροφοριών!

Πηγή πληροφοριών: polygon.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS