ΑρχικήUpdatesApple: Επιδιορθώνει το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας σε MacBook

Apple: Επιδιορθώνει το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας σε MacBook

Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την επίλυση προβλημάτων εξάντλησης της μπαταρίας, που αντιμετώπισαν ορισμένοι χρήστες Mac μετά την αναβάθμιση σε macOS 12.2. Οι σημειώσεις για τη νέα έκδοση 12.2.1, αναφέρουν ότι περιέχει επιδιορθώσεις για «ένα πρόβλημα για υπολογιστές Mac που βασίζονται σε Intel, το οποίο μπορεί να προκαλέσει εξάντληση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της αδράνειας όταν συνδέονται σε περιφερειακά Bluetooth».

Apple

Δείτε επίσης: Bug: Εξαντλείται η μπαταρία των MacBook όταν βρίσκονται σε sleep mode

Πριν από τις ενημερώσεις της Πέμπτης, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι οι μπαταρίες των MacBook τους θα εξαντλούνταν ενώ ο υπολογιστής βρισκόταν σε κατάσταση αδράνειας, ενώ μερικές φορές μάλιστα έφτανε το 0% της φόρτισης. Αν και υπήρχαν ενδείξεις ότι το Bluetooth ήταν ο ένοχος, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι η απενεργοποίηση του Bluetooth πριν κλείσουν τους υπολογιστές τους δεν βοήθησε, καθιστώντας ελαφρώς ασαφές ποιο ήταν το πρόβλημα. Τώρα, η Apple είπε ότι διορθώνει συγκεκριμένα ένα πρόβλημα με το Bluetooth, το οποίο ελπίζει ότι θα λειτουργήσει για όλους τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μπαταρία τους.

Δείτε ακόμα: 2FA Apple: Μπλοκάρισμα στην αυτόματη συμπλήρωση κωδικών επαλήθευσης

MacBook

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης ενημερώσεις για iOS, iPadOS και watchOS την Πέμπτη. Εάν διαθέτετε iPhone ή iPad, είναι πιθανώς καλύτερο να εγκαταστήσετε την ενημέρωση 15.3.1 το συντομότερο δυνατό. Η σελίδα ασφαλείας της Apple αναφέρει ότι έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει ένα ελάττωμα ασφαλείας που μπορεί να εκμεταλλεύεται ενεργά. Το AppleTrack σημειώνει ότι η ενημέρωση επιλύει επίσης ένα σφάλμα σε μια δυνατότητα προσβασιμότητας που σχετίζεται με τη γλώσσα μπράιγ. Το watchOS 8.4.2 φαίνεται να είναι σχετικά εντάξει, με την Apple να μην αναφέρει ενημερώσεις ασφαλείας.

Δείτε επίσης: Apple: Ένα «μικρό μέρος» των iPhone καταγράφει αλληλεπιδράσεις με τον Siri

Για να ενημερώσετε το Mac σας, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος > Ενημέρωση λογισμικού. Μετά την ανανέωση, θα πρέπει να δείχνει ότι είναι διαθέσιμη η ενημέρωση 12.2.1, την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ενημέρωση τώρα».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS