ΑρχικήinetΗ Samsung διέρρευσε στον δικό της site το Galaxy Tab S8 Ultra;

Η Samsung διέρρευσε στον δικό της site το Galaxy Tab S8 Ultra;

Μια σελίδα υποστήριξης της Samsung, μπορεί να μας έδωσε την πρώτη επίσημη ματιά στο επερχόμενο tablet ναυαρχίδα της εταιρείας. Η φωτογραφία, η οποία εντοπίστηκε από το 91Mobiles, δείχνει ένα οικείο smartphone Samsung μαζί με ένα πολύ άγνωστο tablet, με ένα display notch που η Samsung χλεύασε άγρια ​​όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iPhone X. Οι αναφορές δείχνουν ότι αυτό το νέο tablet θα ονομάζεται Samsung Galaxy Tab S8 Ultra και ενδέχεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: Η Samsung χθες θα κυκλοφορούσε το νέο Exynos 2200, αλλά δεν το έκανε

Galaxy Tab S8 Ultra

Δείτε επίσης: Sony και Samsung: Θα δημιουργήσουν την πρώτη QD-OLED 4K TV

Το σχέδιο που εμφανίζεται στην εικόνα στον ιστότοπο της Samsung αντιστοιχεί με ανεπίσημες φήμες για το tablet που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Οκτώβριο, εικόνες που διέρρευσαν από τον Δεκέμβριο και λεπτομέρειες από το WinFuture από αυτόν τον μήνα. Αν γίνουν πιστευτές αυτές οι ανεπίσημες λεπτομέρειες, το Android tablet θα έχει οθόνη OLED 14,6 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 2960×1848. Αυτό το notch θεωρείται ότι φιλοξενεί δύο κάμερες selfie 12 megapixel. Δεν είναι ακριβώς σαφές για ποιον σκοπό μπορεί να υπάρχει ο δεύτερος αισθητήρας, αλλά άλλες συσκευές έχουν προσθέσει κάμερες ultrawide για ομαδικές selfies.

Εσωτερικά, το tablet πιστεύεται ότι χρησιμοποιεί τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, σε συνδυασμό με μπαταρία 11.200 mAh, έως 16 GB μνήμης RAM και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Θεωρείται ότι περιλαμβάνεται υποστήριξη S Pen, καθώς και προαιρετικό 5G και δύο πίσω κάμερες (μια κύρια κάμερα 13 megapixel και μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 6 megapixel).

Δείτε επίσης: Σειρά Samsung Galaxy S22: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου;

Το Galaxy Tab S8 Ultra φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή μιας σειράς τριών tablet, η οποία περιλαμβάνει τα Tab S8 και Tab S8 Plus. Και τα τρία tablet φημολογείται ότι τροφοδοτούνται από τον ίδιο επεξεργαστή και διαθέτουν υποστήριξη γραφίδας S Pen, αλλά το S8 Plus φέρεται να έχει μικρότερη οθόνη OLED 12,7 ιντσών και μπαταρία 10.090 mAh, ενώ το βασικό S8 θα μπορούσε να έχει LCD 11 ιντσών και μπαταρία 8.000 mAh.

Βέβαια, η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με το πότε μπορεί να εμφανιστεί η νέα σειρά tablet, αλλά δεν θα ήταν περίεργο να δούμε αυτά τα tablet να κυκλοφορούν με τη σειρά Galaxy S22 που φέρεται να κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS