ΑρχικήinetΗ Samsung χθες θα κυκλοφορούσε το νέο Exynos 2200, αλλά δεν το...

Η Samsung χθες θα κυκλοφορούσε το νέο Exynos 2200, αλλά δεν το έκανε

Η Samsung ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι στις 11 Ιανουαρίου 2022 επρόκειτο να κυκλοφορήσει το chipset Exynos 2200. Είναι η επόμενη γενιά του chipset Exynos και πιθανότατα θα τροφοδοτεί τη σειρά Samsung Galaxy S22 στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές. Συνεργάστηκε στενά με την AMD, με στόχο τη βελτίωση των δυνατοτήτων γραφικών των σχεδίων Exynos System-on-a-Chip (SoC) της Samsung. Ωστόσο, σήμερα είναι 12 Ιανουαρίου 2022 και δεν υπάρχει κανένα σημάδι της εκδήλωσης ή του SoC.

Δείτε επίσης: Sony και Samsung: Θα δημιουργήσουν την πρώτη QD-OLED 4K TV

Exynos 2200

Η επόμενη γενιά chipset Exynos μπορεί να φαίνεται πολλά υποσχόμενη, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να μην είναι όλα καλά στο στρατόπεδο της Samsung. Το αρχικό tweet ανακοίνωσης ημερομηνίας από τη Samsung έχει πλέον διαγραφεί. Δεν έχει γίνει ακόμη ανακοίνωση νέας ημερομηνίας, ούτε έχει δοθεί καμία εξήγηση για το γιατί διαγράφηκε το προηγούμενο tweet. Και το Exynos 2200 προφανώς δεν κυκλοφόρησε χθες.

Ο leaker Ice Universe κοινοποιήσε ένα tweet στο Twitter που λέει ότι συνέβησαν πολλά πράγματα στην ανάπτυξη του Exynos 2200, «αλλά όχι κάτι καλό». Φαίνεται ότι η Samsung αντιμετώπισε πολλά εμπόδια στην ανάπτυξη του chipset, αν και δεν είμαστε σίγουροι ποια είναι αυτά. Ένας άλλος leaker ο Dohyun Kim είναι λίγο πιο άμεσος, δηλώνοντας ότι το “Exynos 2200 is G.O.N.E.” και οι πιο εξέχουσες περιοχές θα μεταβούν στο Snapdragon για τη σειρά Galaxy S21.

Δείτε επίσης: Σειρά Samsung Galaxy S22: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου;

Προηγούμενες διαρροές και φήμες ανέφεραν ότι το Galaxy S22 θα χρησιμοποιεί chipset Exynos 2200, τουλάχιστον εκτός της Βόρειας Αμερικής (όπου τα τηλέφωνα της Samsung έχουν συνήθως τσιπ Snapdragon). Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τον Οκτώβριο ότι ένα μελλοντικό τσιπ Exynos θα υποστηρίζει γραφικά ανίχνευσης ακτίνων. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι η Samsung ενδέχεται να πουλήσει τηλέφωνα Galaxy S22 με τσιπ Snapdragon σε περιοχές που προηγουμένως είχαν διαθέσιμα μόνο μοντέλα Exynos, όπως η Ινδία.

Exynos 2200

Δεν είναι γνωστό εάν αυτό θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S22 ή θα επηρεάσει τυχόν μελλοντικές συσκευές στο χαρτοφυλάκιο της Samsung, καθώς το επόμενο Samsung Galaxy Unpacked της εταιρείας αναμένεται να είναι στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Η Samsung παρουσιάζει επισήμως το Galaxy S21 FE


Update: Σύμφωνα με έκθεση της BusinessKorea, η Samsung θα κυκλοφορήσει το αναμενόμενο τσιπ για κινητά – Exynos 2200 μαζί με τις συσκευές της σειράς Galaxy S22 κάποια στιγμή στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου αυτού του έτους. Επιπλέον, η αναφορά αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την παραγωγή και την απόδοση του τσιπ.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS