ΑρχικήinetUK: Η Amazon εγκαταλείπει τα σχέδια για ban πιστωτικών καρτών Visa

UK: Η Amazon εγκαταλείπει τα σχέδια για ban πιστωτικών καρτών Visa

Η Amazon την τελευταία στιγμή ανέβαλε το σχέδιό της που ήταν να σταματήσει τους πελάτες από το να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες Visa.

Δείτε επίσης: Μπορείτε ένα Tablet Amazon Fire να χρησιμοποιηθεί ως Kindle;

Amazon Visa

Η εταιρεία είχε πει ότι θα σταματήσει να δέχεται τις κάρτες Visa από τις 19 Ιανουαρίου, κατηγορώντας τις «υψηλές χρεώσεις της Visa για την επεξεργασία των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες». Το σχέδιο προκάλεσε σύγχυση και δυσκολίες σε εκείνους τους πελάτες με τις κάρτες, οι οποίοι επρόκειτο να αποκλειστούν από τις αγορές στην Amazon.

Δείτε επίσης: Η Amazon φέρνει το Fire TV στο αυτοκίνητό σας

Ωστόσο, τώρα είπε ότι η αλλαγή δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και ότι η Amazon και η Visa εργάζονται σε μια «δυνητική λύση» που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες. Ανακοίνωσε την αναβολή με επιστολή προς τους πελάτες καθώς και με δήλωση τύπου, και δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η λύση.

Η Visa επιβεβαίωσε την είδηση. «Οι πελάτες της Amazon μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κάρτες Visa στο Amazon.co.uk μετά τις 19 Ιανουαρίου, ενώ συνεργαζόμαστε στενά με την εταιρεία για να καταλήξουμε σε συμφωνία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Η Amazon δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επαναφέρει τις αλλαγές στο μέλλον. Ωστόσο, είπε ότι θα ειδοποιούσε εκ των προτέρων για τυχόν αλλαγές και οι πελάτες θα μπορούσαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa κανονικά μέχρι τότε.

Δείτε επίσης: Amazon scam: Νέα προειδοποίηση για Gmail και Outlook!

Όταν η Amazon ανακοίνωσε την αλλαγή, τον Νοέμβριο, είπε ότι δεν επιθυμούσε πλέον να πληρώνει, όπως είπε, υπερβολικά υψηλές χρεώσεις επεξεργασίας που απαιτούνται όταν οι πελάτες της χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες Visa.

Ωστόσο, η Visa κατηγόρησε την Amazon ότι «απειλεί να περιορίσει τις επιλογές των καταναλωτών στο μέλλον». «Όταν οι επιλογές των καταναλωτών είναι περιορισμένες, κανείς δεν κερδίζει», είχε δηλώσει τότε.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS