ΑρχικήinetMicrosoft Skype: Αυτό το captcha δοκιμάζει την υπομονή σας

Microsoft Skype: Αυτό το captcha δοκιμάζει την υπομονή σας

Αγανακτισμένοι φαίνεται να είναι οι νέοι χρήστες του Microsoft Skype, αφού τους παρουσιάστηκε ένα captcha που απαιτεί να λύσουν ένα σύνθετο παζλ δέκα φορές πριν μπορέσουν να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Microsoft Skype

Δείτε επίσης: Η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο panel “Games” στον browser Edge

Το προβληματικό captcha απαιτείται κατά την εγγραφή σε λογαριασμό Microsoft μέσω Skype, ακόμη και μετά την επαλήθευση της διεύθυνσης email σας.

Ωστόσο, η απευθείας εγγραφή με λογαριασμό Microsoft ήταν πολύ πιο απλή.

Κατά τη λήψη του Skype στη συσκευή τους, οι χρήστες καλούνται είτε να συνδεθούν με έναν υπάρχοντα λογαριασμό Microsoft είτε να εγγραφούν.

Ωστόσο, εάν επιλέξουν να εγγραφούν με έναν νέο λογαριασμό Microsoft μέσω της εφαρμογής Skype, το Skype παρουσιάζει ένα captcha που είναι πολύπλοκο στην επίλυση και έχει εκνευρίσει πολλούς χρήστες.

Το captcha είναι ένα τεστ πρόκλησης-απόκρισης που χρησιμοποιείται από ιστότοπους και διαδικτυακές υπηρεσίες για να ελέγξουν εάν αλληλεπιδρούν με έναν άνθρωπο ή ένα bot.

Το παζλ captcha που παρουσιάζεται σε όσους εγγράφονται στο Skype ωστόσο, απαιτεί από τον χρήστη να συνεχίσει να περιστρέφεται μέσα από μια εικόνα με μια σφαίρα που περιέχει βέλη στραμμένα σε τυχαίες κατευθύνσεις μέχρι να απομείνουν “ακριβώς 2 βέλη”, στραμμένα απευθείας προς τα πάνω.

Δείτε ακόμα: Το Skype αποκτά πολύχρωμη εμφάνιση και νέες δυνατότητες

captcha

Επιπλέον, η πρόκληση πρέπει να λυθεί όχι μία, αλλά δέκα φορές!

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι πέρασαν μισή ώρα για να λύσουν μια εναλλακτική captcha που παρουσίασε το Skype.

 «Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν από μερικές εβδομάδες και παραλίγο να πετάξω τον υπολογιστή μου από το παράθυρο απογοητευμένος!» παραπονέθηκε ένας χρήστης του Reddit.

«Σε αυτό το σημείο είναι απλά πιο εύκολο να σπάσεις και τα δύο σου χέρια», δήλωσε ένας άλλος χρήστης του Reddit.

«Κάπου, ένας φοιτητής διδάκτορος ψυχολογίας ετοιμάζει αυτή τη διατριβή του σχετικά με το επίπεδο απογοήτευσης που είναι πρόθυμοι να ανεχτούν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουν δωρεάν διαδικτυακούς λογαριασμούς», λέει ένας τρίτος.

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε δεδομένα από ένα PDF στο Microsoft Excel

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι όταν εγγράφεστε με έναν λογαριασμό Microsoft απευθείας μέσω του ιστότοπου της Microsoft, η πρόκληση captcha που παρουσιάζεται είναι πολύ πιο απλή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε έναν ελέφαντα ανάμεσα στις διαφορετικές εικόνες που παρουσιάζονται, μόνο δύο φορές και είστε έτοιμοι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS