ΑρχικήUpdatesΤο Skype αποκτά πολύχρωμη εμφάνιση και νέες δυνατότητες

Το Skype αποκτά πολύχρωμη εμφάνιση και νέες δυνατότητες

Μέχρι το 2020, το Skype ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στις τηλεδιασκέψεις. Τώρα, η εφαρμογή τηλεπικοινωνιών – την πρώτη θέση κατέχει το Zoom – ελπίζει να ανοίξει το δρόμο της επιστροφής στην κορυφή με μια νέα εμφάνιση και βελτιωμένες δυνατότητες.

Δείτε επίσης: Microsoft: Το νέο malware FoggyWeb είναι backdoor για τους χάκερ

Skype

“Ακούσαμε προσεκτικά τα σχόλιά σας και πολλές από τις αλλαγές προέρχονται από τις προτάσεις σας”, σύμφωνα με μια ανάρτηση της εταιρείας, η οποία σκιαγραφούσε περισσότερες από δώδεκα τρέχουσες και μελλοντικές αλλαγές. Αυτά τα μικρά κουτιά που όλοι κοιτούσαμε επί 18 μήνες αναβαθμίζονται. Διαθέτοντας νέες διατάξεις και “όμορφη θεματολογία”, το στάδιο κλήσεων του Skype εκσυγχρονίστηκε και έγινε πιο περιεκτικό – ξεκινώντας με το δικό σας πρόσωπο στην κύρια προβολή.

Δείτε επίσης: Εντοπίστηκε ελάττωμα στο Microsoft WPBT: Ποιες συσκευές επηρεάζει;

“Προσαρμόσαμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα video feeds μετατρέπονται σε ένα πιο φυσικό grid και κανείς δεν θα μείνει ξανά μόνος στο επάνω tray επειδή σας φέρνουμε όλους μαζί”, ανέφερε το blog. Όλοι οι συμμετέχοντες (ακόμη και όσοι έχουν απενεργοποιημένη την κάμερά τους) είναι ορατοί στο calling stage και τα μεγαλύτερα video feeds σημαίνουν καλύτερη προβολή όταν κάποιος μοιράζεται την οθόνη του ή εκτελεί το Together Mode.

Οι χρήστες, εν τω μεταξύ, μπορούν ακόμα να αποκρύψουν τους συμμετέχοντες audio-only από το calling stage – ή απλώς να απολαύσουν τα νέα πολύχρωμα σκηνικά τους. Το Skype αντικαθιστά τα γκρι τετράγωνα τους με πιο παιχνιδιάρικες εικόνες – τις ίδιες που χρησιμοποιεί ως αντικατάσταση φόντου κατά τη διάρκεια κλήσεων. Αναζητήστε επίσης αναβαθμισμένα chat headers ως μέρος μιας νέας διάταξης, ένα πιο ισορροπημένο αριστερό πλαίσιο, περισσότερα από 140 εύχρηστα εικονίδια και προσαρμόσιμα θέματα σε ένα ουράνιο τόξο επιλογών χρωμάτων.

Το Skype διευκόλυνε το γρήγορο chat με την εισαγωγή του Meet Now, ένα εργαλείο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να συμμετέχει σε κλήσεις μέσω ενός link – δεν απαιτείται εφαρμογή. Το “Meet Now lobby” επανασχεδιάστηκε για να είναι “ελαφρύτερο, εύκολο στη χρήση και πολύ πιο όμορφο”.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Νέος τρόπος σύνθεσης μηνυμάτων εν κινήσει

Το Skype κυκλοφορεί και τη λειτουργία TwinCam δεύτερης λήψης, προσαρμόσιμους ήχους ειδοποιήσεων, έναν επιλογέα αντιδράσεων emoji και Skype Universal Translator για επικοινωνία σε οποιαδήποτε γλώσσα σε landline ή βιντεοκλήση. Και αυτές οι νέες δυνατότητες και η νέα εμφάνιση θα πρέπει να λειτουργούν στο πρόγραμμα περιήγησής σας, είτε πρόκειται για τον Edge, τον Chrome, τον Safari, τον Firefox ή την Opera.

Πηγή πληροφοριών: pcmag.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS