ΑρχικήinetΟι διακομιστές του Fortnite βγήκαν εκτός λειτουργίας για πέντε ώρες

Οι διακομιστές του Fortnite βγήκαν εκτός λειτουργίας για πέντε ώρες

Το ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι shooter Battle Royale της Epic Games, το Fortnite, βγήκε εκτός λειτουργίας για πάνω από πέντε ώρες την Τετάρτη. Σύμφωνα με ένα tweet από τη δική του σελίδα κατάστασης, το παιχνίδι ενημέρωσε ότι «δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν και οι παίκτες δεν μπορούν να συνδεθούν ενώ διερευνούμε το πρόβλημα. Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες όταν έχουμε μια λύση για να επαναφέρουμε τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο.»

Fortnite

Δείτε επίσης: Fortnite: Το δημοφιλές παιχνίδι ολοκληρώνει την πορεία του στην Κίνα

Ένα επόμενο tweet στις 3:10 μ.μ. ET από την ομάδα, είπε ότι «συνεχίζουν να εργάζονται σε μια επιδιόρθωση που θα επαναφέρει το Fortnite στο διαδίκτυο και θα εκτιμούσε την υπομονή όλων». Μέχρι τις 6 μ.μ. ET, δεν υπήρξε άλλο νέο, αλλά περίπου στις 6:30 μ.μ. ET οι παίκτες ανέφεραν ότι το παιχνίδι λειτουργούσε ξανά.

Το Twitter του Fortnite Status τελικά έκανε ένα ακόμα tweet για να επιβεβαιώσει ότι το παιχνίδι είναι λειτουργικό, υποσχόμενο ότι την επόμενη εβδομάδα ή αλλιώς το επόμενο έτος, θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με το “τι θα κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο”. Σημείωσε επίσης ότι κάποιοι μπορεί να δουν ένα επιπλέον δώρο εντός του παιχνιδιού, αλλά είπε ότι η ομάδα εργάζεται ακόμα πάνω σε αυτό.

Δείτε ακόμα: Fortnite Season 7 finale event: Ο Kevin the Cube επέστρεψε!

Κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας, η πλατφόρμα φαίνεται να εμφάνιζε σε πολλούς παίκτες το μήνυμα “Δεν έχετε άδεια να παίξετε Fortnite”. Η εταιρεία άρχισε να ερευνά το ζήτημα γύρω στις 11 π.μ. ET, προτού οι διακομιστές τεθούν εκτός σύνδεσης εντελώς λίγες ώρες αργότερα.

εκτός λειτουργίας

Όταν αρχικά έπεσαν οι διακομιστές, το πρόγραμμα εκκίνησης της Epic Games δεν εκκινούσε καν το Fortnite, δείχνοντας ότι οι διακομιστές ήταν εκτός σύνδεσης, αλλά αργότερα προσπαθούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Δυστυχώς μετά την εκκίνηση, όπως ανέφεραν πολλοί παίκτες, απλώς τοποθετούνταν σε αναμονή για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια η σύνδεση έδειχνε να είναι αποτυχημένη. Από τις 6:45 μ.μ. ET, η εκκίνηση του παιχνιδιού γινόταν πλέον κανονικά.

Δείτε επίσης: Epic Games: Απαιτεί τις Epic Online Services – Πώς να τις εγκαταστήσετε

Την ίδια ώρα που ξεκίνησε το πρόβλημα, το Epic Games Store αντιμετώπιζε επίσης θέματα, καθώς ορισμένοι παίκτες είπαν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν ή ακόμη και να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια εκτός σύνδεσης. Τώρα τουλάχιστον το πρόγραμμα εκκίνησης επιτραπέζιου υπολογιστή Epic Games λειτουργεί και μπορείτε να παίξετε κι άλλα παιχνίδια στον υπολογιστή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS