ΑρχικήgamingEpic Games: Απαιτεί τις Epic Online Services - Πώς να τις εγκαταστήσετε

Epic Games: Απαιτεί τις Epic Online Services – Πώς να τις εγκαταστήσετε

Το Epic Games απαιτεί τώρα από τους χρήστες να εγκαταστήσουν τις Epic Online Services για να χρησιμοποιήσουν σωστά το πρόγραμμα εκκίνησης. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε την κενή οθόνη που εμποδίζει τους χρήστες να εγκαταστήσουν αυτήν τη νέα υπηρεσία.

Epic Games

Δείτε επίσης: Η Κίνα θα επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες στα νέα παιχνίδια

Όταν οι χρήστες ξεκινούν το Εpic Games Launcher, λαμβάνουν ένα μήνυμα που δηλώνει: “Απαιτείται εγκατάσταση των Epic Online Services – δεν θα λάβετε ενημερώσεις του Launcher μέχρι να εγκατασταθούν οι Epic Online Services. Δείτε το μενού των ρυθμίσεων.”

Οι Epic Online Services είναι το API πολλαπλών πλατφορμών της Epic που αναπτύχθηκε αρχικά για το Fortnite αλλά αργότερα κυκλοφόρησε για χρήση από όλους τους προγραμματιστές.

Με την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης του Εpic Games Launcher 13.0.0, η Epic απαιτεί τώρα από όλους τους χρήστες να εγκαταστήσουν τις Epic Online Services ως προϋπόθεση για τη χρήση της εκκίνησης.

“Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Epic Games Launcher, σας συνιστούμε να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των Epic Online Services το συντομότερο δυνατό. Αυτό μπορεί να γίνει σε λίγα μόνο βήματα από το μενού των ρυθμίσεων στο Epic Games Launcher”, αναφέρει ένα άλλο έγγραφο βοήθειας από την Εpic Games.

Δείτε επίσης: Το Facebook πρόσθεσε αθλητικά και πολιτιστικά παιχνίδια φαντασίας

Epic Games

Πώς να εγκαταστήσετε τις Epic Online Services

Όταν γίνεται εκκίνηση του Epic Games Launcher, οι χρήστες λαμβάνουν το παραπάνω μήνυμα που δηλώνει ότι πρέπει να εγκαταστήσουν τις Epic Online Services.

Ωστόσο, το Epic Games Launcher θα κολλήσει σε μια κενή οθόνη, εμποδίζοντας την πρόσβαση στην σελίδα των ρυθμίσεων.

Δείτε επίσης: Android: Πώς να επαναφέρετε εφαρμογές και παιχνίδια στο κινητό σας

Ευτυχώς, είναι δυνατή η πλοήγηση στην οθόνη Settings και η εγκατάσταση των Epic Online Services χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα βήματα:

1.Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Epic Games Launcher στο system tray των Windows και επιλέξτε τις επιλογές Home, Library ή Store, για να ανοίξετε αυτήν την ενότητα του launcher.

Epic Games

2.Όταν το Εpic Games Launcher μεταβεί σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να κάνετε scroll προς τα κάτω και να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη Settings.

3.Όταν ανοίξουν τα Settings, κάντε κλικ στο κουμπί “Install Now” για να εγκαταστήσετε τις Epic Online Services, όπως φαίνεται παρακάτω.

Epic Games

4.Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Install, θα δείτε μια ειδοποίηση των Windows ότι εγκαθίστανται οι Epic Online Services και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης.

5.Αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εγκατάστασης, βγείτε και επανεκκινήστε το Epic Games Launcher. Η προτροπή για εγκατάσταση των Epic Online Services δεν θα υπάρχει πλέον.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Epic Games Launcher και να παίξετε τα παιχνίδια σας ως συνήθως.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS