ΑρχικήTop PicksGoDeal24 Christmas Sale: ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 με αγορές προϊόντων Office

GoDeal24 Christmas Sale: ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 με αγορές προϊόντων Office

Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 ή Windows 10; Απόκτησέ τα αγοράζοντας προϊόντα Office σε χαμηλή τιμή στο GoDeal24!

Η πανδημία του COVID-19 και τα lockdown για τη μείωση της εξάπλωσής της είχαν ως αποτέλεσμα την άνθηση της τηλεργασίας. Τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι καλά. Λόγω των ανησυχιών και της αβεβαιότητας που επιφέρει η νέα παραλλαγή Omicron, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών επανεξετάζουν τα σχέδιά τους για τηλεργασία. Σε ορισμένες περιοχές, η κοινωνική απόσταση και η παραμονή στο σπίτι κρίνονται απαραίτητες. Με αυτές τις συνθήκες, το να εργάζεστε από το σπίτι χωρίς να επηρεάζεστε και να μένετε ασφαλείς τόσο οικονομικά όσο και σωματικά, είναι πολύ σημαντικό.

Δείτε επίσης: Ξεμείνατε από ιδέες για δώρα Χριστουγέννων; Δείτε μερικές top προτάσεις

ΔΩΡΕΑΝ Windows 10 Windows 11
GoDeal24 Christmas Sale: Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 με αγορές προϊόντων Office

Εξίσου σημαντικό είναι να μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητάς σας όσο εργάζεστε από το σπίτι: φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα, αποκτήστε έναν άνετο χώρο εργασίας και μην ξεχνάτε τα διαλείμματα! Έτσι, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά την ευελιξία και την ασφάλεια της τηλεργασίας.

Επίσης, μην χάσετε το software support: Το Godeal24 προσφέρει το καλύτερο home Microsoft Office software. Με τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις, μπορείτε να αποκτήσετε το Microsoft Office σε χαμηλή τιμή στο Godeal24. Επιπλέον, θα λάβετε ένα Windows 11/Windows 10 key ως δώρο, αγοράζοντας Office suites.

Buy 1 Get 1 For Free Deals: Godeal24 Windows 11 και Windows 10 deals

Η πιο πρόσφατη έκδοση: Office 2021

Το Microsoft Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του Office suite που κυκλοφόρησε με τα Windows 11. Αν θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να την πάτε στο επόμενο επίπεδο, τότε είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς! Μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10/Windows 11 δωρεάν αυτή τη στιγμή!

More Versions: All for your works and online study

GoDeal24 Windows
GoDeal24 Christmas Sale: Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 με αγορές προϊόντων Office

Τρέξτε πριν εξαντληθούν τα αποθέματα! Προσφορά 50% στα Windows

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε τα Windows 10/11, μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 50% σε αυτά τα προϊόντα. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω προσφορές με κωδικό προσφοράς: SGO50

Δείτε επίσης: Τα Windows 10 21H2 αποκτούν και προστασία από ransomware

Βιαστείτε! Προσφορά 62% σε περισσότερα προϊόντα

Στο GoDeal24, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολλά προϊόντα της Microsoft, όπως διάφορες εκδόσεις του Office, του Project και άλλων. Τώρα, μπορείτε να τα αγοράσετε όλα με 62% έκπτωση, αν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “SGO62

Office
GoDeal24 Christmas Sale: Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 με αγορές προϊόντων Office

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε περισσότερα computer tools για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας:

Η διαδικασία αγοράς είναι εξαιρετικά απλή και διατίθενται πολλές μέθοδοι πληρωμής. Και φυσικά, μην ξεχνάτε τη δωρεάν αποστολή. Όλες αυτές οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω είναι χρονικά περιορισμένες και ισχύουν μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επομένως, αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα πρέπει οπωσδήποτε να “αρπάξετε” γρήγορα μία από τις προσφορές!

Δείτε επίσης: DarkWatchman: Νέο malware κρύβεται στο Windows Registry

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Godeal24 μέσω του email service@godeal24.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Για οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην παραπάνω διεύθυνση. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS