ΑρχικήinetΠροσαρμόστε την εμπειρία στα Windows 11 με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές

Προσαρμόστε την εμπειρία στα Windows 11 με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές

Τα Windows 11 έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, έχοντας ορισμένους περιορισμούς και ελλείψεις διαφόρων λειτουργιών.

Δείτε επίσης: Windows 10/Windows 11: Πώς να μετατρέψετε εικόνες PNG σε PDF;

Windows 11

Η ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη για λήψη ως προαιρετική ενημέρωση και αν έχετε ήδη κάνει αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά νέα προγράμματα τρίτων για να προσαρμόσετε την εμπειρία και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα Windows 11.

Τα Windows 11 δεν διαθέτουν υποστήριξη για μεταφορά και απόθεση στη γραμμή εργασιών και αυτή η δυνατότητα δεν θα φτάσει στις επόμενες εκδόσεις τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2022, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Ευτυχώς, ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής δημιούργησε μια νέα εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε γρήγορα την υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης στα Windows 11.

Για να ξεκινήσετε, απλώς κατεβάστε και εκτελέστε την εφαρμογή από το Github.

Για έξοδο από αυτό το πρόγραμμα, κάντε κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε “Quit…” από το μενού. Ή απλώς σταματήστε το Windows11DragAndDropToTaskbarFix.exe χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών.

Τα Windows 11 είναι ουσιαστικά Windows 10 με νέο σχεδιασμό, επομένως έρχονται επίσης με το ίδιο πρόβλημα bloatware. Το Bloatware μπορεί να είναι οι εφαρμογές που εγκαθίστανται από την OEM και τη Microsoft.

Όπως τα Windows 10, τα Windows 11 επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να αφαιρούν με μη αυτόματο τρόπο εφαρμογές από τις Ρυθμίσεις ή τον Πίνακα Ελέγχου. Αλλά αν θέλετε να διαγράψετε γρήγορα όλο το bloatware από το σύστημά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται ThisIsWin11. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε προηγμένες και βασικές λειτουργίες του λειτουργικού συστήματος και να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες των Windows 11, όπως η ενσωμάτωση του Microsoft Teams στη γραμμή εργασιών.

Δείτε ακόμα: Πώς να αφαιρέσετε το Bloatware από τη Xiaomi συσκευή σας (χωρίς root)

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Βασικές ρυθμίσεις: Σας επιτρέπει να διαμορφώνετε γρήγορα τις βασικές ρυθμίσεις των Windows 11.
  • PumpedApp: Μπορείτε να ελέγξετε και να βελτιστοποιήσετε τα Windows 11 κάνοντας αλλαγές στο PowerThrottling.
  • Bloatware: Αυτή η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 11.
  • PowerClicks: Αυτό σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις εργασίες των Windows χρησιμοποιώντας σενάρια PowerShell.

Προφανώς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αυτοματοποιήσετε εργασίες ή να εκτελέσετε σενάρια PowerShell. Ταυτόχρονα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για εγκατάσταση, απεγκατάσταση ή επανεγκατάσταση εφαρμογών. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απόλυτης απόδοσης, η οποία απαιτεί αλλαγή στο μητρώο των Windows.

Το εργαλείο είναι διαθέσιμο στο Github.

εφαρμογές

Το Start11 κυκλοφόρησε πρόσφατα για να βοηθήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνιση του μενού Έναρξη και ακόμη και να επαναφέρουν την κλασική διεπαφή. Το Start11 είναι συμβατό με Windows 11 και Windows 10 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναδημιουργία της διεπαφής από προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Επιτρέπει ακόμη και να αποκτήσετε ένα μενού Έναρξης που μοιάζει με τα Windows 11 στα Windows 10. Ταυτόχρονα, το Start11 διαθέτει πολλές δυνατότητες για προσαρμογή των Windows 11. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετακινήσετε το κουμπί Έναρξη και να προσαρμόσετε τη διεπαφή του μενού Έναρξη.

Δείτε επίσης: Κυκλοφορεί νέο preview των Windows 11 με fix για το Kaspersky Antivirus

Η εφαρμογή έρχεται αυτήν τη στιγμή με τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Επιστρέψτε το μενού Έναρξη στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.
  • Σκοτεινή λειτουργία για κομψή εμφάνιση
  • Μπορείτε να επιλέξετε στυλ και θέμα για το μενού Έναρξη. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιστρέψετε στο Start των Windows 7.
  • Προσαρμογή της γραμμής εργασιών σας προσθέτοντας υφή ή προσαρμόζοντας τη διαφάνεια.
  • Το εργαλείο είναι επί του παρόντος σε έκδοση beta και κοστίζει 4,99 $ και τελικά θα έχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ.

Το Lively Wallpaper έχει ενημερωθεί με μια νέα βάση κώδικα και υποστήριξη για τα Windows 11. Με αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το δυναμικό φόντο της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11.

Το Lively Wallpaper είναι ανοιχτού κώδικα και σας επιτρέπει να μετατρέψετε βίντεο, GIF και HTML σε ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας των Windows.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε τις ακόλουθες μορφές ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας:

  • Βίντεο
  • Ιστοσελίδες
  • Ροές βίντεο
  • Shaders
  • GIF

Μπορείτε να κατεβάσετε το Lively από το Github.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS