ΑρχικήUpdatesΤο Instagram δοκιμάζει την υποστήριξη μουσικής στα posts

Το Instagram δοκιμάζει την υποστήριξη μουσικής στα posts

Για χρόνια, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες σε υποστηριζόμενες περιοχές να προσθέτουν μουσική στα Stories τους. Με έναν κατάλογο που περιλαμβάνει εκατομμύρια τραγούδια, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μερικά δευτερόλεπτα από ένα συγκεκριμένο κομμάτι για να το επισυνάψουν στα stories που δημοσιεύουν στο Instagram. Η υποστήριξη μουσικής στο Instagram επεκτάθηκε τελικά με την κυκλοφορία του Reels. Η εταιρεία δοκιμάζει τώρα αυτό το χαρακτηριστικό στα posts σε περιορισμένη περιφερειακή κλίμακα.

Δείτε επίσης: Facebook, Messenger και Instagram ίσως δεν λάβουν την κρυπτογράφηση end-to-end από προεπιλογή μέχρι το 2023

Προς το παρόν, το χαρακτηριστικό δοκιμάζεται με ένα μικρό ποσοστό ατόμων. Οι χρήστες στην Ινδία και σε κάποιες άλλες χώρες που δεν έχουν προσδιοριστεί έχουν ήδη αρχίσει να το λαμβάνουν. Εάν είστε μέρος της διάθεσης από την πλευρά του server, θα βρείτε το νέο μενού επιλογής μουσικής κατά την προετοιμασία μιας ανάρτησης για κοινή χρήση. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε τα λίγα δευτερόλεπτα ενός συγκεκριμένου τραγουδιού που θέλετε να συμπεριλάβετε. Το χαρακτηριστικό δουλεύει όπως η λειτουργία στα Stories και Reels του Instagram.

Δείτε επίσης: Instagram: Έρχεται η επιλογή διαγραφής αναρτήσεων από ένα καρουζέλ

Instagram

Το Instagram σας επιτρέπει να προβάλλετε Reels που έχουν συνδεδεμένο ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τις διαφορετικές δημιουργίες που έχουν δημοσιεύσει οι άνθρωποι χρησιμοποιώντας το ίδιο τραγούδι. Με την επέκταση της υποστήριξης μουσικής σε feed posts, οι χρήστες μπορούν να δουν με παρόμοιο τρόπο άλλες δημόσιες αναρτήσεις που περιλαμβάνουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Επιπλέον, το grid περιλαμβάνει ένα κουμπί “Use Audio”, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αβίαστα τη δική σας ανάρτηση χρησιμοποιώντας το.

Δείτε επίσης: Instagram: Λανσάρει νέο τρόπο ταυτοποίησης με video selfies

Instagram

Δεν είναι σαφές πότε και εάν η υποστήριξη μουσικής στα feed posts θα διατεθεί σε νέες περιοχές και σε υψηλότερο ποσοστό χρηστών. Ως περιορισμένη δοκιμή, η λειτουργία ενδέχεται να μην δει ποτέ το φως της δημοσιότητας σε παγκόσμια κλίμακα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS