ΑρχικήUpdatesInstagram: Έρχεται η επιλογή διαγραφής αναρτήσεων από ένα καρουζέλ

Instagram: Έρχεται η επιλογή διαγραφής αναρτήσεων από ένα καρουζέλ

Το Instagram εισήγαγε μια νέα λειτουργία “Rage Shake” που επιτρέπει στους χρήστες να κουνούν τα τηλέφωνά τους για να αναφέρουν ένα πρόβλημα με την εφαρμογή. Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας δυνατότητας σε ένα βίντεο στο Twitter και εξήγησε πώς λειτουργεί.

Δείτε επίσης: Instagram: Λανσάρει νέο τρόπο ταυτοποίησης με video selfies

Instagram

Μόλις ανακινήσετε το κινητό για να αναφέρετε ότι υπάρχει κάποιο θέμα, μπορείτε να εξηγήσετε τι συνέβη με την εφαρμογή και να αναφέρετε το πρόβλημα. Ο Mosseri λέει ότι αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να δώσει προτεραιότητα στα σφάλματα και να μάθει για άλλα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στην εφαρμογή. Προς το παρόν, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ για χρήστες iOS και Android.

Δείτε επίσης: Ο Google Chrome 96 “σπάει” Twitter, Discord και Instagram

Η γιγαντιαία εταιρεία social media προσθέτει στο app και τη δυνατότητα διαγραφής μεμονωμένων στοιχείων από μια ανάρτηση καρουζέλ με τουλάχιστον τρεις εικόνες ή βίντεο. Οι αναρτήσεις ροής καρουζέλ μπορούν να συνδυάσουν έως και 10 φωτογραφίες και βίντεο σε μία ανάρτηση. Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, μπορείτε να διαγράψετε στοιχεία από ένα υπάρχον καρουζέλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε στο καρουζέλ, να αντικαταστήσετε ένα αντικείμενο με ένα άλλο ή να αναδιατάξετε αντικείμενα στο καρουζέλ.

Ο Mosseri λέει ότι αυτή η νέα επιλογή θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει πριν από αρκετό καιρό και ότι ήταν ένα χαρακτηριστικό που ζητήθηκε πολύ. Το Instagram σημειώνει ότι μερικές φορές οι χρήστες κάνουν λάθος και δεν θέλουν πλέον μια συγκεκριμένη φωτογραφία στο “‘αλμπουμ” τους, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν το συνολικό καρουζέλ.

Instagram

Δείτε επίσης: Android malware MasterFred: Στοχεύει χρήστες Netflix, Instagram & Twitter

Για να αφαιρέσετε μια εικόνα ή ένα βίντεο από ένα καρουζέλ, πρέπει να πατήσετε στις τρεις τελείες στη δεξιά γωνία μιας ανάρτησης και, στη συνέχεια, να επιλέξετε “edit”. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε προς τη φωτογραφία ή την εικόνα από την οποία θέλετε να απαλλαγείτε και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο “delete” στην επάνω αριστερή γωνία. Η νέα λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε iOS, ενώ η υποστήριξη για Android θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS