ΑρχικήinetiOS 15.2 beta: Οι DIY αντικαταστάσεις οθόνης στα iPhone 13 δεν χαλάνε...

iOS 15.2 beta: Οι DIY αντικαταστάσεις οθόνης στα iPhone 13 δεν χαλάνε το Face ID

Η Apple δήλωσε την περασμένη εβδομάδα, ότι θα κυκλοφορούσε μια ενημέρωση λογισμικού στις συσκευές iPhone 13, για να διευκολύνει την αντικατάσταση των οθονών τους χωρίς να χαλάει το Face ID, αλλά δεν διευκρίνισε πότε θα μπορούσε να φτάσει αυτή η ενημέρωση. Ευτυχώς, μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, καθώς οι ειδικοί επισκευής λένε ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις ευκολότερες αλλαγές οθόνης σε συσκευές iPhone 13 που εκτελούν την beta έκδοση iOS 15.2.

iOS 15.2 beta

Δείτε επίσης: Οι DIY αντικαταστάσεις οθόνης σε iPhone 13 χαλάνε το Face ID

Πριν από την ενημέρωση, η διατήρηση της λειτουργίας Face ID μετά την αλλαγή των οθονών απαιτούσε επίσης τη μετακίνηση μέσω ενός μικροελεγκτή από το αρχικό τηλέφωνο στο νέο. Κάτι τέτοιο είναι μια περίπλοκη διαδικασία και το να πρέπει να το κάνετε για κάθε iPhone 13 που χρειάζεται μια νέα οθόνη θα μπορούσε να δυσκολέψει τα πράγματα για τα ανεξάρτητα συνεργεία. Αλλά σε ένα iPhone 13 που τρέχει την έκδοση iOS 15.2 beta, το iCorrect λέει ότι το Face ID εξακολουθούσε να λειτουργεί μετά από μια αλλαγή οθόνης και χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθεί ο μικροελεγκτής.

Δείτε ακόμα: Apple: Οι χρήστες δε δείχνουν ενθουσιασμένοι από το iPhone 13

Face ID

Αν και το Face ID εξακολουθεί να λειτουργεί, το iPhone 13 που αλλάζει οθόνη εμφανίζει ένα “Σημαντικό μήνυμα” που προειδοποιεί ότι η συσκευή δεν μπορεί να επαληθεύσει ότι η οθόνη είναι “γνήσιο εξάρτημα Apple”, παρόλο που το iCorrect λέει ότι η οθόνη είναι πραγματικά γνήσιο εξάρτημα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι παράξενο για την Apple, η οποία εμφανίζει παρόμοιες προειδοποιήσεις σε ορισμένα iPhone μετά από αντικαταστάσεις μπαταριών από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία επισκευής.

Δείτε επίσης: iOS 15-iPhone 13: Προβλήματα με το CarPlay – Πώς να τα διορθώσετε;

Η Apple δεν έχει ακόμα κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το αν η έκδοση iOS 15.2 είναι αυτή που θα επιτρέπει την αλλαγή οθόνης χωρίς να χαλάει η λειτουργία Face ID. Αλλά δεδομένου ότι οι αλλαγές οθόνης φαίνεται να λειτουργούν στην beta, είναι πολύ πιθανό ότι θα λειτουργήσουν και στην τελική έκδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS